Macam Mana Feel Layan Cerita Hindustan?

44 thoughts on “Macam Mana Feel Layan Cerita Hindustan?

  1. Anuar

    Masa muda-muda dulu saya pun layan juga filem Hidustan ni…. Tapi sejak dah kahwin, minat tersebut sedikit demi sedikit hilang… Sebab tengok muka isteri lagi best daripada tenguk muka heroin-heroin Hindustan tu… Tapi sekali sekala layan juga…hehehe.. 😉
    Anuar recently posted..Contest SEO : Jom Aktifkan MykadMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hahaha..mungkin la kot..sebab kawan kepada kawan saya bini dia orang kelantan juga..ya Allah..punyalah minat cerita hindustan…nampak macam terlampau pulak..haha

      Reply
  2. Oja Samid

    filem hindi memang tak terlayan sbb rata2 ceritanya panjang2 :p tapi personally, saya sentiasa enjoy tengok cerita 3 idiots, kuch kuch hota hai dan juga taare zameen par, n setakat nie blm pernah jemu lagi lah menengoknya. 3 idiots is the best. klakar dan bermesej. ^_^
    Oja Samid recently posted..5 Kebaikan Vitamin E untuk KulitMy Profile

    Reply
  3. Nurul Fazreen Othman

    Mmg ‘feel’ sbnrnya tgk cite hindustan ni. Terasa jugak mcm heroin dlm cite tu. kihkihkih…husben xberapa nk layan sgt. So layan hindustan sorang2 la. Bukan setakat cite hindustan je feel, cite korea pun sama.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge