Macam Mana Nak Mengekalkan Pagerank Blog

45 thoughts on “Macam Mana Nak Mengekalkan Pagerank Blog

      1. hafizul Post author

        Ohh ye ke??kena cari lagi ramai penulis ni..aku teringin sgt nak jadi penulis di blog rakan blogger..tapi aku ni lemahnya kurang idel yang bernas jer..huhu..lupakan je dulu..nanti satu masa baru jd penulis jalanan..haha

        Reply
      1. hafizul Post author

        hahaha..sedut la bro apa yang boleh sedut..tapi blog DH bnyak perkara yang boleh sedut..tak larat nak habiskan aktiviti penyedupan tu..haha

        Reply
    1. budak felda

      bagi aku bukan setakat BW dan komen sebab ada blog yg setting dofollow dan nofollow link tu….:)

      tapi cara mudah nak dapat…kena dapatkan link dalam entri..bagaimana hehehe insyallah aku nanti aku ceritakan…:)

      psst : kalu ada yg x beul kasi tahu hehehe…:)
      budak felda recently posted..Kelebihan Themes PremiumMy Profile

      Reply
    1. hafizul Post author

      yaaa betul tu..kalau blogger sepenuh masa mungkin sempat kot buat BW sepenuhnya…kite part time je..time ada free tu, pulun habis-habisan…hehe

      Reply
        1. hafizul Post author

          hahaha..tu namanya rezeki..aku pun tak tau lama mana PR tu akan bertahan dipondok kecil..kalau naik, alhamdulillah..kalau turun, bad mood la jwb nya..haha

          Reply
    1. hafizul Post author

      betul tu bro..kadang2 menda mcm ni la yang boleh menaikkan semangt kita utk berblogging…aku harap PR pondok kecil tak turun la..kalau turun, kacau bilau jiwa aku..hahaha

      Reply
    1. hafizul Post author

      hahaha..tapi apa yang pernah aku baca semasa buat BW, copy dari akhbar pun kira ok jugak..hahaha..tapi aku tak suka copy paste tu..kecuali menda yang tertentu shaja…baik yang original..walapun tak sedap, ia tetap ori..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      emm tu la..kadang2 tak sempat masa nak buat BW..sape yg sempat sy singgah kira ok la..yang tak sempat tu, rugi jela pondok kecil dapat..huhu

      Reply
    1. hafizul Post author

      hahaha..mengigau tak de lagi pasal blog..tapi kalau pasal aku pergi berperang menentang komunis pernah la minggu ni..apala punya mimpi..aku sendiri tak dan mikir..hahahaha…

      Reply
    1. hafizul Post author

      sama-sama..tak de link tak menarik la entri tu..link ni ibarat warna-warni cerita..itu pendapat aku jer..hahaha..mamang betul tu..BW ni memerlukan komitmen yang tinggi..huhu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge