Menang Tempat Kedua Edinburgh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ok. Ini cerita lama. Sekarang baru sempat nak tulis. Sebelum ni asyik lupa aje. Maklum aje la. Buat-buat sibuk punya pasal. Macam ni lah jadinya. Aku tak nak tulis panjang-panjang hari ni. Nak tulis pendek-pendek aje.

Punca-punca kenapa kita jadi pelupa...
Sekadar gambar hiasan : Punca-punca kenapa kita jadi pelupa…

Haha.

Sepertimana yang diumumkan, Pondok Kecil menang tempat kedua dalam contest tersebut. Dengan penyertaan artikel yang bertajuk Kagum Betul Aku Dengan Blogger Ni.

Dan akhirnya aku sendiri yang kagum dengan artikel tersebut. Dapat habuan yang agak lumayan sekali. Ini dia hadiah yang baru diperolehi.

1 Set Pen & Keychain Scotland + Seluar Pelikat
1 Set Pen + Keychain Scotland + Seluar Pelikat dan
+ RM25...
+ RM25…

Dan tahniah juga buat semua peserta yang berjaya memenangi hadiah yang ditawarkan. Dapatlah merasa bagaimana rupa orang pakai seluar pelikat ni. Kacak gak rupanya aku dalam keadaan ni. Maklum aje la. Aku orang biasa jer. Setakat pakai kain pelikat tu, dah biasa.

Okeh. Nak kelihatan kacak macam aku, sila dapatkan seluar pelikat di ~~~> Hey dot my.

“Errr segan pulak nak tunjuk kehenseman aku bergaya dengan seluar pelikat ni. Sory ekkk. Kitew malu sesangat… Tawwww…”

Jarang sekali dapat barang pelik macam ni, ada rasa seronok dan sungguh ohsem la. Haha.

“Abang ni. Orang bagi seluar tu, pakai aje la.”

“Tak nak… Nak simpan buat kenang-kenangan…”

Memang selalunya macam ni la. Bila orang bagi hadiah, mesti aku simpan. Terutama sekali dalam bentuk pakaian dan barang yang tak lut untuk dimakan.

Aku rasa seronok dan puas. Sekali sekala semangat untuk meneruskan kerjaya blogger semakin ada “umphhh” nya. Bila terpandang hadiah tersebut, rasa macam bangga pun ada. Sekurang-kurangnya aku tahu, Pondok Kecil bukan sebarangan blog.

Haha.

Ok. Sampai sini dulu. Tak kuasa nak tulis panjang tau. Baru jam 12.40 pagi. Tapi mata dah lalok semacam jer. Nak kena buatkan kopi segelas dua. Ada satu arrtikel lagi yang masih belum disiapkan dengan jayanya.

p/s : Selamat membaca dan semoga terhibur hendaknya.

23 thoughts on “Menang Tempat Kedua Edinburgh”

    1. En.Titan punya saya dah poskan juga.
      Ikut tracking no dh diterima oleh ayahanda.
      Sori ler lambat sangat dapat hadiahnya sebab penganjur bz dgn urusan study.

  1. Insyaallah pada trip-trip yang akan datang nak beli souvenir sikit untuk pembaca blog saya. Seronok juga sekali sekala buat benda-benda macam ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *