47 thoughts on “Mencari Rentak dan Irama Blogging

      1. hafizmd

        hehe..biaselah boh!

        itu tandanya deme sayang sunggoh ti ke blog ni…tp sayang2pun kena jugok wi rehat ke tange deme tu…

        kalau serabut, nok update blog guane boh? =)

        apa kate deme cuba buat jadual utk update blog, sebelum tidur ke, lepas bangun tidur ke…tp dgn syarat ada benda hok nok tulis…idea tu bila ada cepat2 tulis dalam hp…tulis isi sikit2 pun jadilah boh..karang bila tulis, pandai2lah goreng =)

        maaf boh, panjang benar komen ambe ni…just my seposen =)
        hafizmd recently posted..Live Streaming & Jadual Siaran Langsung Liga Super 9 Mac Astro Arena 801My Profile

        Reply
          1. hafizul Post author

            Hola..kalau nk ikut mood kan susah jugak..susah2..hehe..kalau baca paper time ngantuk,jawabnya duk main angguk-angguk aje lah..tanda faham..haha

            Reply
        1. hafizul Post author

          Dop tahu la..kalau kawe oyat siang malam kawe cari idea nok update blog, takut demo katao nipu..tapi tu lah ahkikat dio..idea2 tak muncul2 jugak..hahaha

          Reply
            1. hafizul Post author

              hola..kalu koho2 gohek buleh tebeng lagi..jeng palo otok sebab blog tak po boh..kure2 alasan kemah sikit..hahaha..nok kato bini no 2 kawe blog pun takut demo dop cayo..hahaha

              Reply
  1. Pingback: Pendapatan Pertama Dari Panduan Baju Kurung - Pondok Kecil

  2. Pingback: Ini Pun Boleh Di Jadikan Artikel Menarik? - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge