Mencari Semangat @ Pantai Bukit Keluang

51 thoughts on “Mencari Semangat @ Pantai Bukit Keluang

      1. hafizul Post author

        Emm betul ke?tak pernah pergi la tu..haha..nanti ada masa kena try jugak..tapi sekarang tak leh la sebab cuaca tak menentu..takut jugak..haha

        Reply
  1. yusri

    Boh,mase mula-mula kawe kenal blok PK ni header imej demo guna adalah gambar di Pantai Bukit Keluang ni jugak…maybe masa mula-mula dapat ilham untuk setup blog PK adalah dari sini jugak kot?hehehe…Kawe ‘gateh’ basikal jah mari mandi kat pantai ni masa zaman bebudak dulu…huhuhu…
    Pantai ni memang glamour di serata dunia kerana tak lama dulu pernah menjadi tapak Jambori Pengakap Asia Pasifik.Kawe dah tak ingat tahun bila..huhu

    p/s:’gateh’ = kayuh , jika ada yang tak faham lah…hehehe
    yusri recently posted..Free Backlinks di muhamadyusri dot comMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      oloh kawe dop ingt doh jambori pengakap tu bilo..kawe raso po rajin dgr..ingt2 lupo..haha..emm kawe suko g sini..sebab byk kenange ado pantai nih…hahaha

      Reply
            1. hafizul Post author

              Hahahahaha…demo ingt lagi ko main tol boyo?kawe main tol boyo takut sekali…takut keno kenak ko saing2 jah..kito hok tok panda berene…hahaa

              Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge