81 thoughts on “Ok. Aku Tak Pandai

    1. Izzuddin Fauzi

      Hehehe, namo den tu… Anyway, bro – thesis nie memang susah awal-awal test. Memang sampai hancur blog pun boleh, saya sendiri pernah putus asa dengan thesis. Last-last, sekarang saya stick dengan Thesis walaupun dah dengan Genesis 🙂 Harap bro akan terus menggodek – kalau nak tanya saya dekat FB pun boley kalau ada masalah… In Shaa Allah, ada kelapangan saya jawab soalan 🙂
      Izzuddin Fauzi recently posted..Campaigns URL: Jejaki Punca URL Dengan MudahMy Profile

      Reply
    1. hafizul Post author

      Emm tak ada pengalaman mana pun saya bro nak edit-edit ni..sekarang pakai dan guna yang asas aje..dan genesis ngn thesis, saya pun rasanya senang genesis..hahahaha

      Reply
      1. hafizul Post author

        Emm biasalah tu kan..ada masa kena la selongkar sendiri..hahaha..boleh tambahkan ilmu..tapi kena apstikan nak edit tu, yang lama kena backup dulu..hehe

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge