62 thoughts on “Pakej Internet Sim Kad ToneExcel

    1. hafizul Post author

      Yang ni saje jer nak test sambil2 buat bisnes..yang pakai sekarang Clixster tu la..OK..hehe..emm YES??? jauh ngan sekolah yang ada tiang YES tu..haha

      Reply
  1. Kamil Salleh

    Baru malam tadi dapat mesej daripada rakan baru FB iaitu saudara Muslim Skynet.. katanya nak berkongsi buat bisnes ini. Siap dgn hantar di wall FB saya lagi berkenaan Simcard ToneExcel ni. A-z. Menarik jugak tapi kena minimun topup RM30 dan menjual simcard kepada pelanggan lain, baru dpt keistimewaannya spt dpt tiket free AirAsia, melancong ke oversea, dpt tiket ke umrah dll.

    Semoga bro…berinternet dgn lancar selepas ini. Insya Allah…
    Kamil Salleh recently posted..Template Baru Untuk Tahun Baru 2014My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge