Pancing SEO Dengan Umpan Lagu Pondok Kecil

70 thoughts on “Pancing SEO Dengan Umpan Lagu Pondok Kecil

    1. hafizul Post author

      hehe..lagu ni memang memberi impak yang mendalam kan..cover airmata tu..lelaki macho dan kacak tak leh tunjuk air mata tu kat org ramai..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      hehe…google webmaster dah buat dah masa first seting blog hari tu..kalau tukar themes,kena setting balik ke google webmaster tu?

      Reply
        1. hafizul Post author

          Tak letak rasanya kod analytics dekat header page tu..hehe..lepas bro ckp google analytics ni, aku terus check dekat google analytics..berjalan mcm biasa tu..maknanya ok..hehe..terima kasih bro..

          Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..nak buat mcm mn apa yg patut tu..biar je la..mls nk godek2..kot tak menjadi dan rosak terus…tak pandai mana ho..hehe

      Reply
        1. hafizul Post author

          hola tok reti pun duk 1st page doh blog demo kan..haha..SEO ni payah boh nk kuasai..kawe pun rasa frust doh ni main blaja ngn tak dok tok guru..haha

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge