22 thoughts on “Pemenang Tak Rasmi Contest Eyriqazz Vs Denaihati

    1. hafizul Post author

      ooo patut la..entri aku semua pendek2..dulu dan kini makin rancak jer bound rate tu naik..adoi..pening2..nak karang panjang2 kena hasilkan yang kreatif la..nanti tak pasal2 pembaca mudah jemu..emmmm

      Reply
  1. auc dot com

    huh terlampau tinggi la bounce rate tu, auc masih lagi under 2%, nak bagi tip pun x tau tapi cuba buat anchor text setiap post dgn post lama kalau berkaitan, jgn kita dok backlink kat blog lain je, bykkan link ke blog kita sendiri. dia amat membantu dlm menurunkan BR ni… mula2 memang x nampak kesan dia… auc tak pandai tapi belajar dari pengalaman 🙂
    auc dot com recently posted..Kelantan vs Terengganu | Piala Malaysia 2012 | Keputusan TerkiniMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      ooo ye ke??emm memang doh sy banyak link ke blog lain daripada link ke blog sendiri..emm nanti sy perbaiki..terima kasih AUC..tak pasal blog AUC kena terjah kat PK lepas ni..hehehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge