33 thoughts on “Pencuci Mulut – Biji Buah Gajus Yang Di Bakar

  1. hafizmd

    Adui…rindunye ngn biji gajus ni…mmg sedap bila bakar dalam pasir. baunya dah semerbak…sedappp!

    tiba2 teringat kejadian aku mase kecik2…punya seronok nak tgk sampai mase dia bunyi pop2 tu, ada getah yg melompat keluar, masuk mata jugak sikit…tp sedap punya pasal…relaks sajelah..hehe
    hafizmd recently posted..Hari Ini Hari Khamis…My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Kat kawasan rumah sy ada..masa musim buah gajus ni, puas hati makan..paling suka, jadikan ulam dalam budu..nanti jumpa gajus segar dr pokok, try la..best….

      Reply
    1. hafizul Post author

      emm dop tahu gak kawe..kawe pun dop ingt doh bro..hahaha..tapi demo loni rajin singgoh blog kawe..terimo kasih bohhh..terimo kasih byk2…

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahahaha..hola harap demo berperangai mcm ni sokmo lah tiap2 kali online..hahaha..terimo kasih boh..kadang2 jauhari dop kenal jugok manikan tu boh..haha

      Reply
  2. aus haziq

    salam boh…mano nok dpt butir dya hok dok proses lagi???ambo na cari daley 5kg,,,ambo na wat projek pasal butir terey…nie no. kawe 0148012670…mintak bnyk demo ley tlg…kawe nok guno dlm buley 3 taun depey…harap bnyk…

    Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..susoh nok buleh tu boh…rumoh kawe ado pokok..tapi gak loni dop buoh lagi la..nanti kalu dan, dia buoh, ado butir, kawe hello..dop pun, dekat-dekat nok masuk bulan tiga tuhhh demo emel la kawe tanyo kaba..kot kawe dop ingt..maklum la..banyak mendo nok fikir hooo..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge