Banner

Pendapatan Ke 28 Dari Jobdirumah

by hafizul on February 18, 2014

in Komisen

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Pendapatan ke 28 dari Jobdirumah telah pun masuk kelmarin. Walaupun dah tengah bulan baru masuk satu komisen Jobdirumah, aku tetap bersyukur. Ya. Bukan senang nak dapat peluang dan kecapi nikmat macam ni. Kan? Orang kata, padan dengan lelah. RM25 yang masuk kelmarin merupakan nilai usaha aku selama beberapa bulan yang lepas.

Pendapatan Ke 28 Dari JobdirumahAlhamdulillah. RM25 leh makan best-best tengahari nanti.

Aku tahu. Bukan senang nak jana komisen Jobdirumah ni kalau tak ada bukti dan alasan yang kukuh kenapa korang kena masuk dan daftar program Jobdirumah ni. Itulah hakikat yang pahit dalam setiap aspek kehidupan yang mana kita kena telan dengan penuh kasih sayangnya. Nak jual apa pun, bukti dan alasan yang kukuh kena ada.

Mereka tak kan beli panduan Jobdirumah jika mereka tak yakin dengan apa yang kita terangkan. Tapi aku sikit pun tak runsing. Sebabnya, program Jobdirumah ni dah semakin popular. Tengok sahaja testimoni pelanggan Jobdirumah. Dah sampai 1 juta testimoni. Tak percaya?

Hi,

Seperti yang anda tahu, kami mengumpul testimoni dari pelangan yang sudah
menjadi membeli panduan JDR.

Semua koleksi testimoni tersebut kami letakan dalam satu laman web bagi
memudahkan pelawat untuk membaca testimoni daripada pelangan terdahulu.

Sehingga saya menulis emel ini, jumlah view untuk laman testimoni tersebut
sudah melebihi 1,000,000 (1 juta) view.

Anda juga di jemput untuk melawat laman koleksi testimoni kami di link
berikut:

==> https://www.jobdirumah.com/testimonial/index.php

Ada beratus testimoni yang di kirimkan oleh sebahagian daripada pelangan
kami secara sukarela.

Ok. Dah percaya sekarang?

Lagipun, nak promosikan menda ni tak susah sebenarnya. Apa yang aku lakukan, hanya dengan blogwalking sahaja. Aku sendiri pun tak percaya. Dengan usaha yang aku lakukan, dengan klik yang terhasil, memang tak munasabah untuk dapat jualan. Sebab tu, aku rasa. Program Jobdirumah ni berhantu. Klik sikit pun, dah dapat jualan. Kadang kala tu klik banyak pun, satu jualan pun tak laku.

komisen jobdirumahNah. Korang tengok sendiri. Memang berhantu program ni. Kan?

Jadi, kepada mereka yang inginkan pendapatan macam ni, setiap bulan, daftarlah dengan program Jobdirumah. Lepas daftar, buat artikel promosi panduan jobdirumah. Lakukan blogwalking serajin yang boleh. Dan tiap-tiap bulan korang akan rasai kenikmatannya.

Nak daftar? Jom daftar di sana ~~> Daftar Affiliate Jobdirumah

p/s : Selamat membaca dan semoga terhibur hendaknya.

Share it now!

{ 20 comments… read them below or add one }

Wan Gerrard February 18, 2014 at 12:33 pm

tahniah, banyak gak tu
Wan Gerrard recently posted..Moment Penting Arsenal 2-1 LiverpoolMy Profile

Reply

hafizul February 19, 2014 at 12:47 am

Hehe..terima kasih bro..alhamdulillah..rezeki..hehe

Reply

hafiz February 18, 2014 at 12:33 pm

wah tahniah bro…menjadi juga ilmunya
hafiz recently posted..Blog sudah tukar theme GenesisMy Profile

Reply

hafizul February 19, 2014 at 12:46 am

Alhamdulillah..rezeki masih ada lagi..hehehe

Reply

Anuar February 18, 2014 at 3:45 pm

Tahniah… Boleh menjadi super affiliate pada satu hari nanti…
Anuar recently posted..Program CSR Cerdik Catur di Pusat Jalur Lebar Komuniti Masjid Ma’muniah, Sabak Bernam, SelangorMy Profile

Reply

hafizul February 19, 2014 at 12:46 am

Aminnn..insyaAllah bro..kalau di izinkan..hehe

Reply

mancai February 18, 2014 at 5:41 pm

wah ramai betul kekawan berjaya sertai pogram nie… setakat nie tak pernah jumpa kekawan kondem pogram nie… tahniah bro… teruskan usaha…

Reply

hafizul February 19, 2014 at 12:45 am

Ok…terima kasih bro…hehe..terima kasih kerana sudi berikan komen yang positif tentang program ni..hehe

Reply

Faizal Fredley February 18, 2014 at 10:09 pm

Alhamdulillah tahniah bro…
Faizal Fredley recently posted..Menikmati Keindahan Okinawa #ILoveOkinawaMy Profile

Reply

hafizul February 19, 2014 at 12:44 am

Terima kasih bro..hehe

Reply

Aniq Bukhary February 19, 2014 at 1:16 am

Alhamdulillah.. rezki anak.. :)
Aniq Bukhary recently posted..Pemenang world press photo of the year 2014My Profile

Reply

hafizul February 20, 2014 at 12:36 am

Hehe..terima kasih bro..

Reply

suriaamanda February 19, 2014 at 12:57 pm

Alhamdulillah…keep up a good work….tahniah
suriaamanda recently posted..Majalah Hiburan, Komik dan Kenangan Silam….My Profile

Reply

hafizul February 20, 2014 at 12:33 am

Hehe..InsyaAllah..terima kasih akak…

Reply

Hazmin Hamudin February 19, 2014 at 4:26 pm

Tahniah bro. Teruskan usaha.
Hazmin Hamudin recently posted..Roti Subway Malaysia Selamat DimakanMy Profile

Reply

hafizul February 20, 2014 at 12:30 am

Orait..terima kasih bro..hehe

Reply

kakiblog February 19, 2014 at 5:59 pm

terbaik bro..semoga terus dimurahkan rezeki..amin.
kakiblog recently posted..Muslim Niaga TerbaekMy Profile

Reply

hafizul February 20, 2014 at 12:30 am

Aminnn..Alhamdulillah…rezeki time terdesak..hehe

Reply

Fizon February 23, 2014 at 4:38 pm

Tahniah,saya pon tgh berjinak2 dgn affilliate sekarang
Fizon recently posted..Contoh Surat Kelulusan CutiMy Profile

Reply

hafizul February 23, 2014 at 4:52 pm

Terima kasih bro..hehe..yup..tak rugi kita kuasai ilmu affiliate ni..hehe

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: