Pondok Kecil @ Facebook

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Setelah sekian lama duk fikir, akhirnya Pondok Kecil telah berjaya membuat page Facebook.Tidak dinafikan memang banyak kelebihan apabila kita membuat page Facebook untuk blog sendiri. Tambahan pula sekarang ni sudah terbukti laman sosial adalah salah satu platfon yang terpenting di kalangan masyarakat dunia untuk berhubung disamping berkongsi maklumat antara satu sama lain.

Terima kasih kepada owner Pondok Kecil (aku sendiri) kerana bersusah payah membina dan menyiapkan page Facebook untuk Pondok Kecil. Ternyata memang sukar untuk membuat page ni. Tambahan pula ini adalah kali pertama aku membuat page Facebook.

Aku pernah bertanya pada rakan blogger bagaimana cara untuk membuat page Facebook ni. Aku ni pun satu. Dah tahu hal teknikal macam ni mana boleh bagitau melalui mesej. Haha. Face to face la kalau betul-betul nak tahu. Ada jugak cari dalam google tapi makin aku tak faham. Maybe tak kena dengan keyword yang aku taip kot. Hehe.

Betapa gembiranya hati aku bila dah ada yang klik LIKE. Perasaan gembira memang tak boleh nak digambarkan. Seperti dapat rumah banglo 4 tingkat jer. Hehe. Terima kasih kepada Ibu Mifzal Arsyad kerana menjadi orang pertama yang LIKE Pondok Kecil. Terima kasih juga kepada Latifahbee Kay kerana LIKE Pondok Kecil.

Harapan aku lepas ni agar rakan blogger semua sudi LIKE Pondok Kecil. Aku tak mampu memberikan apa-apa balasan. Aku mampu berdoa supaya traffic blog rakan blogger semua terus meningkat dari hari ke hari. Hehe. Terima kasih semua.

p/s : Jangan lupa klik LIKE Pondok Kecil kat sebelah kanan tu. Hehe.

26 thoughts on “Pondok Kecil @ Facebook

    1. hafizul Post author

      terima kasih suri…sy masih tak boleh nk like rakan blogger lain..ntah la silap mana..tak jumpa lagi masalah dia..klik LIKE boleh,tapi x jd..emm nk terang pyh..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Emm sekarang aku tak boleh nk like lagi rkan blogger…lepas jer aku sign in FB,terus tak de respon..klik LIKE balik pun,still not working..nanti jmp jugak nak settle mcm mn..tgh menyelesaikan la ni..aduss terima kasih bro..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      emm terima kasih atas respon tu..hehe..bukan bardboo jer yang x boleh nk LIKE..semua rakan blogger lain..tgh mencari masalah la ni kenapa pondok kecil jadi mcm ru..haiya..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Ha ah..deme baru like..pelik..nok wak guane kan?terlepas pandang ler tu..Terima kasih LIKE..hehe..dah tu jumpa tak apa yang deme cari kat google tu?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge