26 thoughts on “Pondok Kecil @ Facebook

    1. hafizul Post author

      terima kasih suri…sy masih tak boleh nk like rakan blogger lain..ntah la silap mana..tak jumpa lagi masalah dia..klik LIKE boleh,tapi x jd..emm nk terang pyh..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Emm sekarang aku tak boleh nk like lagi rkan blogger…lepas jer aku sign in FB,terus tak de respon..klik LIKE balik pun,still not working..nanti jmp jugak nak settle mcm mn..tgh menyelesaikan la ni..aduss terima kasih bro..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      emm terima kasih atas respon tu..hehe..bukan bardboo jer yang x boleh nk LIKE..semua rakan blogger lain..tgh mencari masalah la ni kenapa pondok kecil jadi mcm ru..haiya..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Ha ah..deme baru like..pelik..nok wak guane kan?terlepas pandang ler tu..Terima kasih LIKE..hehe..dah tu jumpa tak apa yang deme cari kat google tu?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge