38 thoughts on “Pondok Kecil Seusia 63 Hari

    1. hafizul Post author

      Emm tengok dah..tapi cam biasa jer hari tu.. sama macam hari-hari lain jugak..pernah juga install wordpress SEO..takut plugin tu yang membawa masalah..sekarang deactive plugin tu dan nak tgok apa yang akan berlaku seminggu ni..

      Reply
  1. puanbee

    Tak pe hafizal , buat perlahan2 , belajar dan tengok , saya sampai sekarang masih belajar , masih fikir bagaimana nak hebakkan traffic , sbb ……………………. rupa tak ada nak jadi pemes .. hahaha ..rileks aje

    p/s : pasal pertanyaan di facebook , nak belajar pasal blog kan ? boleh kalau ada apa2 nak tanya emailkan je , bila lapang saya balas , sbb di fb saya agak kureng nak komen2 sebab abang ipar , famili dan kawan2 sekolah ramai.. maluuu ..
    puanbee recently posted..Blog Di Landa Ribut PetirMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..terima kasih puanbee..ye ke rupa tak ada..kalau rupa tak ada, tak kan berjaya nya puanbee berbisness tu..mana orang nk beli jika puanbee tak de hidung, tak de mata..hahaha..emm nanti ada apa-apa nk ditanya puanbee sy akan emel ke puanbee..terima kasih sebab diberikan peluang kpd sy utk belajar dan dari puanbee…terharu giler rasa..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha…nak kongsikan apa yang diminati ekk..rasanya semua yang diminati dah terkubur kot..tinggal hal-hal komputer je la..nanti la nak pikir mcm mn..hehe..terima kasih suri atas pandangan tu…

      Reply
  2. suri

    jangan di fikirkan sangat..sementara ada masa buatlah klu tak der idea mod barangkali blh di rehat minda cari apa yg terbaru mana tahu pasni entri lagi letop2 dri sblum trfik naik heee
    suri recently posted..Ciumlah Sepenuh JiwamuMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe…trima kasih suri..kadang-kadang memang tak ank fikir, tapi isu ni selalu jer terlintas difikiran..tut-tut, kena fikir la jugak..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..betul ke boleh tahan??emm berkenaan dengan ranking aleza ni, tak faham juga sebenar nya..letak jer dalam blog hari tu..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahaha…trimo kasih boh..nanti kawe check balik..kawe kalu demo tak oyat tak tahu jugok ni..hahaha..terimo kasih byk…nk update blog tu mslh sari duo nih..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge