Program Jobdirumah – Antara Realiti dan Fantasi

41 thoughts on “Program Jobdirumah – Antara Realiti dan Fantasi

    1. hafizul Post author

      Hehe..terima kasih bro atas makluman ni..emm nak belajar sekarang ni memang la nak..tapi tu la…bila dah ada kerja lain, masa yang ada untuk mendalami ilmu SEO agak terhad..campur ngn tak ada disiplin juga..hahaha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..terima kasih bro..tidak dinafikan…SEO ni bukan boleh hadam dalam masa terdekat..maklum la..dia punya ilmu sangat luas..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahaha..kerjadirumah.blogspot.com dah dikebas orang bro..biarlah dulu..saya nak tumpukan pada blog ni dulu..biar dia hidup dengan konsisten dan selesa dulu..lagi pun sekarang ni, komitmen untuk menulis terhad..haha..terima kasih bro atas cadangan yang bermanfaat ni…

      Reply
    1. hafizul Post author

      Emm komisen yang RM30 ni kepada mereak yang otai2 jer..yang dapat komisen berturut2 setiap minggu..kepada yang dapat sebulan sekali macam saya ni, still lagi RM25/komisen..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Tak dapat lagi bro..ni komisen yang lalu..cuma saya nak nyatakan hasrat saya yang saya dah terlalu rindukan komisen JDR ni..hahaha..dah lama komisen JDR ni menyepi..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahaha…tak..maksud saya, makan dalam tu…luaran blog nampak biasa-biasa aje…tapi bila google keyword tertentu, blog dia duak page pertama..dan keyword lain pulak, blog dia juga duk yang pertama..padahal blog tu, nak tengok bilangan komen sampai 3 orang pun susah…haaa gitu…hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..mana-mana pun ada bro..just daftar lepas tu mulakan kerja..nanti lepas daftar pihak JDR akan berikan pnduan…dalam panduan tu, leh baca dengan lebih terperinci lagi..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahaha…kesian kan encik titan..tapi sampai ke hari ni Encik Titan masih bersabar lagi…sabar la yer…makan cendol banyak-banyak kasi tenangkan jiwa tu..hahaha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge