Rakan Blogger @ Pondok Kecil

Terima kasih buat korang semua kerana sudi melawat Pondok Kecil ini. Dengan adanya link korang kat sini, secara tidak langsung korang telah memudahkan kerja aku untuk terus mengejar impian aku di Pondok Kecil. InsyaAllah aku akan melawat blog korang hari ke hari seandainya aku berkesempatan untuk berbuat sedemikian. Terima kasih sekali lagi aku ucapkan buat korang semua.

Abang Ensem Kujie
Affan Ruslan Langkawi Homestay
Ahmad Faizal Mahamahu
Akmaomar Malaysia Coin
Akubiomed Mama I.A
Alin Marlini Masigit
Alynn Maza
Anarm Melastik Bintang
Aniq Bukhary Mimi
Ariff Shah Mohd Shubhi
Ataicha Mselim3
Azie Muaz Faris
Boni Kacak Muja
Bukit Gambang Mus
Cerpen Winterwing Nadot
Cik Matahariku Naziman
Cik Tom Nazra
Cikgu Azim Nazri
Cikgu Hairul Nazrien
Cikgu Naman Neu
Cikgu Nas Nik Khazami
Daddydee Norazah
Denaihati Nurfaisyah
Dennis Nurmisnan
Diana Oh Cikgu
Ecadwinkyasha Onlajer
Eizil Panduan Exam
Ejam Papa Raihan
Elieza Penowo
Elya 79 Pondok Papan
Encikarman Profhariz
Eyriqazz Puanbee
Faizal Qaseh Gifts
Faris Al-Muhandisu Ramzi
Fatin Liyana Razlan
Fiezaradzi Sensasi 2020
Fyna Sop
Gamep01nt Sukacuka
Greenlava Suri
Hafiz Rahim Sya Isya
Hafizmd Tehr
Hairul Afiz Tips
Hairul Azni Titan
Hasrul Hassan Tuah
Helmi Suhaimi Ummi Hanie
Idah Gdah Waalid5035
Irsah Wan Gerrard
JomJalan Wanmus
Juan Wazy
Kak Baery Yanmie
Kak Ct Yusri
Khairul Zamri Zaid
Khaty Zik
Kid Zool
Kongsi Bersama Nora Zulhilmi Zainudin

“Bersama Memeriahkan Dunia Blogger Untuk Malaysia Tercinta”

Terima kasih.

Update 08 September 2016 :

* Permohonan untuk dimasukkan URL blog dalam list diatas telah pun dibekukan. Harap maklum. Terima kasih.

134 thoughts on “Rakan Blogger @ Pondok Kecil

    1. hafizul Post author

      terima kasih sebab nak join..boleh jer cuma kena tunggu masa sesuai untuk sy kemaskini senarai ni..hehe..terima kasih sebab berminat nak join di sini..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Sama-sama..tak kiralah hebat ke tidak blog tu, janji blog tu pernah singgah komen di blog pondok kecil, secara sukarelanya saya masukkan dalam senarai rakan blogger ni..hehe

      Reply
        1. hafizul Post author

          Sama-sama..emm apalah sangat link yang saya masukkan ni kan?apa yang penting dan utama, ukhwah yang terbina daripada link ni..itu yang lebih bermakna..kan bro..hehe..terima kasih atas kata-kata semangat ni..aminnnn

          Reply
        1. hafizul Post author

          Ala senang jer bro..bro pakai theme WP kan?bro taip dulu dalam excel..lepas siap, bro copy yang dalam excel tu lepas tu paste dekat page yang bro nak letak tu dalam WP..harap bro faham..ha ah saya orang Jerteh..nanti bro balik sini boleh la kite jumpa…hahaha

          Reply
    1. hafizul Post author

      InsyaALlah..boleh..cuma saya sekarang ni kurang masa sikit nak edit benda ni..nanti ada masa banyak saya edit yer..dah banyak request yang belum saya approvekan..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      InsyaAllah tuan.bereh belake… Tunggu saya masukkan yer..hehe.. Terima kasih kerana sudi berada di pondok kecil yang tak seberapa ni..hahaha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge