Review Blog Denaihati Versi Laju-Laju

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Saya nak tulis laju-laju. Sebabnya saya baru tahu perkara ni pagi ni.

Sila baca dalam keadaan yang agak tenang walaupun mood artikel ni ditulis dalam keadaan yang agak laju.

review blog denaihati

Ok. Ini artikel untuk rakan blogger yang berbisa tu. Artikel yang diberi tajuk Review Blog Denaihati.

Review Blog Denaihati

  1. Antaramuka yang menarik. Kemas dan tersusun rapi.
  2. Antaramuka pertama yang mencetus perasaan ghairah untuk dibaca.
  3. Artikel disusun mengikut kategori. Kategori agama, isu semasa dan lain-lain boleh dilihat pada antaramuka pertama tanpa memilih di ruangan sitemap. Dari satu sudut, ia tidak membebankan pembaca.
  4. Diselitkan juga apa yang dipanggil “Jenama Bersama Denaihati.com“. Bila mata terpandang ruangan ni, terus terdetik. Wahhh hebatnya. Bukan calang-calang blogger ni. Satu kelebihan, memberikan aku kepercayaan yang tinggi untuk terus setia bersama dengan blog Denaihati. Tak dapat nama, tempias daripada bau-bau kehebatan ni, aku rasa dah cukup.
  5. Walaupun Blog Denaihati adalah diantara blog yang famous, beliau tidak “jual mahal” dalam berkongsi backlink kepada para pembacanya. Terima kasih kerana menyediakan butang comment luv untuk saya pembaca yang dahagakan backlink berkualiti ni.
  6. Setiap kali masuk ke laman blog Denaihati, mesti dapat laluan. Tak pernah tersekat dengan jalan jem. Maksudnya, loading blog laju sangat. Macam YB masuk kampung. Ada traffic yang mengawal laluan. Serius tak tipu.
  7. Tajuk artikel pada antaramuka, perghhh memang jelas, terang benderang. Gambar, lagi lah nampak clear. Terima kasih kerana hadiahkan kami satu suasana pembacaan yang tidak menjejaskan masalah rabun ni.
  8. Header tetap kena ada gambar baru nampak menarik. Tapi untuk antaramuka baru ni, tak ada gambar. Tapi masih menarik dan tak serabut macam header sebelum ni. I like it.
  9. Butang untuk setiap laman sosial disusun dan diletakkan pada satu tempat. Pilih je nak follow yang mana. Lagi baik follow semua.
  10. Setiap artikel yang ada pada antaramuka blog Denaihati, ada tarikh. Mungkin perkara ni nampak remeh temeh. Tetapi bagi saya, tarikh yang ada pada setiap artikel merupakan kayu pengukur untuk saya menilai blogger ni aktif ke tak. Lahh macam penjual iklan lah pulak. Aku ni pelik kan?
  11. ok. Sekian sahaja untuk kali ni.

Andai ada terlebih, andai ada terkurang, harap dimaafkan. Semoga blog Denaihati semakin maju dan maju agar kami blogger baru ni dapat tempias daripada blogger ternama ni. InsyaAllah.

54 thoughts on “Review Blog Denaihati Versi Laju-Laju

    1. hafizul Post author

      Emm lama tak singgah blog kite..blog kita tak ada awekkk ekkksss..nak kiterrr masukkan ke?hahaha..emm semua nak duit raya..hehe

      Reply
  1. nazray

    dalam diam2 denai hati dengan theme baru dia. hehe. nampak lebih kemas dan teratur. <— review versi laju2.

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe…alah…nak sponsor kena mintak pada yang mampu..bro memang berhak sebab bro pandai dalam teknik SEO..jual satu dua produk, boleh la simpan untuk tukar theme blog..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge