Review Blog Juara Jun 2013

60 thoughts on “Review Blog Juara Jun 2013

    1. hafizul Post author

      Alamak…ni dah kira cabaran baru ni..blog bro kan dan otai..segan pulak nak review blog otai tu..hehe..tapi, andai diberi peluang, saya gomo je…hehe

      Reply
  1. sensasi2020

    Tahniah…….Sememangnya DT memang kaki blogwalking….dia menang top comentator bukan hanya di sini sja. Di mana-mana asal saja yang ada hadiah top komen dia akan sasapus bersih macam zorro merampas harta pada org kaya dan bersedekah pada yang memerlukan. Kalau nak lawan dgn beliau, memang fail lah kita…berdezoooom laju melintas halangan di depannya. TQ…
    sensasi2020 recently posted..Pemenang Contest Daripada Blogger Tanah ArabMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..dia memang terrer bab mcm ni..sampai kan boleh pitas saudara Kamil kan..hehe..tak apalah..semoga DT akan terus berjaya dan berjaya sampai bila-bila..terima kasih kerana tinggalkan komen yang agak panjang ni..seronok..hehe

      Reply
  2. Pingback: Senarai 25 Blog Yang Aktif Untuk Blogwalking | KAKI BLOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge