Review Blog Penaja Kedua Giveaway Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah, sokongan daripada rakan blogger untuk menjadi penaja giveaway pondok kecil telah mendapat sambutan. Walaupun tak ramai yang nak jadi penaja, namun aku tetap bersyukur kerana yang sanggup menjadi penaja giveaway pondok kecil bukan calang-calang blogger. Setakat hari ni, tak ada seorang pun yang menghantar link penyertaan untuk giveaway tu. Jadilah insan pertama untuk memeriahkan giveaway pondok kecil ni. Hadiah yang ditawarkan agak lumayan disamping syarat penyertaan telah aku ubah sedikit untuk memberi keselesaan kepada peserta. Ketiadaan pengalaman membuatkan giveaway ni nampak agak tempang. Huhu.giveaway

Review blog penaja kedua giveaway pondok kecil kali ini diteruskan lagi dengan blog rakan blogger, Cik Tom. Terima kasih aku ucapkan kepada Cik Tom kerana sudi menjadi penaja untuk giveaway pondok kecil ni. Siapa yang tak kenal blog ciktom dot com? Ramai diantara rakan blogger semua sudah mengenali siapakah pemilik blog ciktom dot com. Blog yang makin hari makin terserlah dengan komisen daripada program affiliate yang disertainya.

Pemilik blog ciktom dot com merupakan seorang wanita yang berusia lingkungan 20-an. Kalau korang nak tahu berapakah umur sebenar cik tom, korang boleh melayari laman ini. Di halaman ini banyak menceritakan kisah kehidupan beliau, pengalaman kerja beliau dan sejarah pendidikan beliau.

Bagi aku, semua kandungan yang terdapat dalam blog beliau kesemunya menarik dan membuatkan aku begitu selesa sekali setiap kali melayari laman blog beliau. Dalam laman ini disajikan menu hidangan yang ringkas dan sedap, tips blogging, tutorial, kisah kehidupan dan sebagainya lagi. Menurut statistik kekasih hati Alexa, blog Cik Tom berada di kedudukan yang selesa sekarang ini. Bagi aku ia sungguh selesa dan berkemungkinan ia tak sama dengan pandangan cik tok sendiri. BlogĀ  Cik Tom juga berstatus PR3 sekarang ini.

p/s : Sekiranya korang semua nak baca cerita yang lebih menarik berkenaan dengan Cik Tom ni, korang boleh la melawati laman blog ini.

24 thoughts on “Review Blog Penaja Kedua Giveaway Pondok Kecil”

  1. Ada giveaway rupanya di dalam blog pondok kecil. Reviewlah yg paling saya sukai. Ia dpt feedback drp rakan yg biasa melawati blog ciktom ni. Bila direview, kita dapat hasilkan satu kesimpulan tentang sesebuah blog. Dikupas secara ringkas tapi padat. Teruskan usaha ke arah kebaikan patut dipuji.

  2. blog otai tuh…mmg antara blog terbaik yg ambe tau..

    sabor yer bro, inshaAllah ambe cuba carik mase utk masuk….

    p.s.tgh cuti, payah sikit ni tulis2 blog…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *