Review Program Tune Plus

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pelbagai program menjana pendapatan melalui internet dapat dilihat sekarang ini. Ia di ibaratkan seperti cendawan tumbuh selepas hujan. Begitu juga dengan perniagaan online. Boleh dikatakan setiap hari, ada sahaja kewujudan kedai-kedai online yang mana ia sememangnya ditugaskan sebagai pemudah cara. Pelbagai platfon yang digunakan untuk menambah pendapatan hidup seharian. Media sosial seperti Facebook adalah merupakan paltfon yang bagus dalam membuat promosi. Ini hanyalah sekadar pendapat aku sahaja. Lebih atau kurang, itu jer mampu aku sajikan. Hehe.

review program tune plus

Hari ni aku nak memperkenalkan korang semua berkaitan dengan satu program buat duit melalui internet. Tidak disangkal lagi, paltfon blog merupakan sumber yang paling bagus untuk menjana pendapatan online. Walaupun kita mempunyai pilihan yang lain, namun secara peribadinya aku akan memilih platfon blog untuk menjana pendapatan secara online. Program yang bakal dikongsikan ini mungkin ada yang sudah mengetahuinya. Mungkin juga ada yang belum mengetahuinya. Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang bertajuk Review Program Tune Plus ini.

Pengenalan kepada Program Tone Plus

Tone plus merupakan satu perkhidmatan yang dikuasakan oleh Tune Talk. Tahun 2010, Tune Talk telah memperluaskan strategi pemasaran dengan memperkenalkan program Komuniti Mudah Alih WOW yang mana program ini menggunakan sistem pemasaran rangkaian. Melalui program ini, Tune Talk telah menandatangani perjanjian kerjasama yang melibatkan dua syarikat pemasaran rangkaian untuk mengendalikan dua pelan prepaid iaitu Tone Excel dan Tone Plus.

Bila sebut jer pelan prepaid, sudah tentu ia ada kaitan dengan simkad. Ada kaitan dengan top up dan ada kaitan dengan rate panggilan dan juga pelan data. Tune Plus adalah sejenis program menjana pendapatan secara online dan offline. Untuk memahami bagaimana program ini berjalan, korang boleh lihat pada slide di bawah.

Dalam rangkaian Tone Plus, ada tiga syarikat yang berbeza-beza. Syarikat tersebut adalah Tune Talk dan juga Starz Network. Ini bermaksud Tune Talk memberikan servis mobil dan nilai tambahan kepada ahli-ahli Tone Plus. Manakala Starz Network pula adalah, syarikat yang akan memberikan latihan dan bimbingan yang secukupnya untuk membolehkan korang mencapai kejayaan yang cemerlang dalam program ini. Sekiranya anda menyertai program Tone Plus ini, pelbagai kelebihan yang akan dinikmati. Antaranya adalah :-

Kelebihan Dari Tone Plus :-

  1. Pendapatan Pasif Bulanan
  2. Pelan Pemasaran yang Mudah dan Lumayan
  3. Bonus Tahun Baru
  4. Bonus Pencapaian – Umrah atau Pilgrimage
  5. Pendaptan boleh Diwariskan
  6. Promosi, Peraduan dan Cabutan Bertuah

Kelebihan Dari Tune Talk :-

  1. Perlindungan Insurans PA bernilai RM100k dari Tune Insurance
  2. Mata Ganjaran Tunetalk boleh Digunakan Untuk Menebus Pelbagai Hadiah
  3. Baucar Air Asia pada Harga Diskaun
  4. Kadar Korporat di Tune Hotel.
  5. Akaun Self Care Peribadi

Kelebihan dari Starz Network

  1. Preview Perniagaan secara Permintaan
  2. Grand Business Preview Bulanan
  3. Latihan Khas
  4. Cabaran ‘Top Sponsor’ Bulanan
  5. Bantuan dari Branch dan Servis Center
  6. Laman Web Affiliate Percuma

Lokasi Top Up

review program tune plus

Untuk keterangan terperinci berkenaan dengan Review Program Tune Plus, korang semua boleh melayari laman dibawah. Dalam laman tu, korang boleh baca secara terperinci dan apa yang ada dalam artikel ini hanyalah sekadar gambaran kasar sahaja.

— >> Sila Layari Laman Tune Plus Untuk Keterangan Lanjut

41 thoughts on “Review Program Tune Plus”

        1. Wahhh mesra sangat..kongsi satu rumah..kongsi satu kereta..kongsi satu bilik..dannn kongsi satu telefon..patutkah saya kongsikan hp dengan isteri juga?adakah ini tips kemesraan?hehe

          1. hohoho..deme dok leh..ambe mmg dakpe sbb tak dok org nok call ambe…hahaha

            tips ni mmg tips kemesraan tak terkalah <– pinjam tagline titan..hahahaha

        1. secara rasminya mmg ada sebiji..tp apa maknya sebuah hp kalau takde simkad…betul tak? hehe

          gitulah, jadi mmg ambe sekarang takde no hp peribadi…guna hp isteri jer..hohoho

  1. Salam 1st time singgah sini time blogwalking hehe.. terlampau banyak program buat kat tenet ni huhu.. tak terbilang huhu.. setakat ni aku setia pada adsense ngan clickbank ja haha.. tu ja mampu pikiaq dan buat

    1. haha..banyak kan?bila masa ada, bolah la study lebih sikit..kalau tak ada, still jer ngn apa yang ada..terima kasih bro sudi singgah membaca di blog yang tak seberapa nih..hehehe

  2. ciktom pernah dpt offer aritu dr dealer program ni..cuma 1st tue kena byr gn duit sdiri dl..nati dia akan pulangkan blk…tp ciktom tolak sbb pakai postpaid..mls nak topup2 da ni…huhu..

  3. Aku join program ni..skrg dh 6 bulan.buat bila aku free jer..mula2 join then aku “TIDO” sebulan.ada jgak komisyen.haha.bulan kedua aku buat serius.alhamdulillah komisyen 3 angka.dalam masa 4 bulan total komisyen 4 angka.bukan nak tunjuk riak.tapi x sangka ada prgram cmni.gna handphone ,masuk duit.hehe
    ws 0109304246

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *