Sambungan Review Buku ‘ Blog + Google Adsense = Duit ‘

35 thoughts on “Sambungan Review Buku ‘ Blog + Google Adsense = Duit ‘

    1. hafizul Post author

      haha..terima kasih sensasi..nak balas pantun, tapi tak pandai..kena menengun seketika untuk mencari idea..haha..tak leh lafas spontan nanti hancur berkecai la jadinya..hehe

      Reply
  1. Sop

    Nice sharing…
    GA sgt boleh buat duit jika blog trafik tinggi..
    tp kalau x tinggi tp pandai cari keyword harga tinggi pun sgt masyuk.. ada perclik RM100 pun ada..
    tp kalau geo malaysia, mmg x tinggi harga keyword dia tp boleh lah cari sket2 sumber pendapatan 🙂

    bab guna setting blend sama warna dgn template, blog sop pernah dapat warning dan tidak dibebarkan.

    blog yg sediakan konten larangan seperti lucah (cerita text lucah pun x leh), download haram, hack dan sebagainya akan kena blog
    sop dah 3 blog kena blog sbb hanya ada entry kongsi link download.. hehehhe
    tp nasib baik url jer kena blok, bukan akaun… hehehhe
    Sop recently posted..Wikki Stix – bermain dan bina kreativiti anakMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Oooo mcm tu ke??sukar jugak sebenarnya nak buat akaun ni ekk..untung sop ada pengalaman dah..sy baru nak timba pengalaman ni..terima kasih sop sebab sudi sharing menda ni..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge