Sedikit Ruang Untuk Luahan Hati

This entry was posted in Semasa on by .

About hafizul

Seorang blogger sepenuh masa yang mempunyai semangat tinggi untuk berjaya dalam dunia blogging. Menceritakan kisah-kisah kehidupan yang tidak akan basi dan sentiasa menjadi kenang-kenangan yang abadi.

30 thoughts on “Sedikit Ruang Untuk Luahan Hati

    1. hafizul Post author

      Tak perlu tengok2..join jer sekarang..dalam masa join tu perbaiki la apa yang patut..belajar sesuatud dr masa contest berlangsung rasanya lebih seronok..hehe..sy pun masih baru dalam bab SEO ni..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..betul dah tu..kalau tak ada artikel en titan tu mungkin sy belum tahu sedikit sebanyak tentang semua hal berkaitan dengan contest ni..hehe

      Reply
  1. AkmaOmar

    Semoga PK semakin success, kadang2 kita tak boleh nak puaskan hati semua orang kan..yang penting kita buat apa yang kita suka..pujian atau kritikan tu memang dah lumrah dan terima sahaja dengan hati terbuka..just happy blogging 😉

    p/s : saya suka theme ni.
    AkmaOmar recently posted..10 Blogger Terbaik MalaysiaMy Profile

    Reply
  2. cik tom

    xpe anggapp tue semua sebagai satu cabaran dan jgn pth semangat utk terus mencuba perkara baru..1st time buat giveaways pasti ada kekurangnya..nak puaskan hati semua org mmg susahlah..tp kita kena amik semua nasihat tue wlpn pahit utk sudut positif dan perbaiki blog utk akan dtg..insyaAllah ciktom akan sentiasa support blog ni 🙂
    cik tom recently posted..Ranking Alexa Rank dalam Kenangan?My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      kemah kemingg statement org ganu kiter ni..bereh2..setiap perkara yang diajukan, sy terima dengan hati terbuka..nak kutuk ke, nak hina ke, itu semua hak masing2..terima kasih cik tom sudi support blog hebat ni..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge