Segmen Review Sesama Blogger by Puanbee.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sebelum memulakan cerita berkenaan dengan segmen review itu, aku ada buat flash sikit berkenaan dengan emosi pondok kecil sempena mengejar keyword iphone 5 gadget impian. Jom layan dulu. Flash ini untuk hiburan rakan pembaca semata-mata dan tiada kaitan dengan contest tersebut. Hehe.

Bersempena dengan contest yang dianjurkan denaihati, artikel ini ditulis bertujuan untuk menjemput semua rakan blogger untuk menyertai Segmen Review Sesama Blogger. Segmen ini juga bertujuan untuk merapatkan hubungan silaturahim sesama rakan blogger dan ia bersesuaian dengan kata-kata " yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita erat-eratkan ". Ganjaran yang lumayan untuk dimilik oleh rakan blogger sekalian sekiranya artikel itu berjaya menambat hati penganjur.

Apa kata Puanbee berkenaan dengan segmen ini?
Selain dari Review dari saya .. peserta yang bertuah akan mendapat wang saguhati dari lensablogger.com. Pemenang hadiah ini akan di nilai oleh lensablogger.com sendiri. Artikle paling menarik , kreatif da boom  dan lengkap adalah pemenang. icon smile Segmen Review Sesama Blogger program blogger contest blogger blogger anjuran contest
  1. Tempat pertama RM100,
  2. Tempat kedua kedua RM50,
  3. Tempat ketiga RM30,
  4. Dan  2 hadiah saguhati RM10
Hadiah Lain di taja oleh Pondokkecil.com
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( di pilih secara random )
Hadiah Lain di taja oleh  Service Tempahan Design
  • 2 pemenang design timeline di facebook contoh boleh tengok –> disini
Hadiah lain di taja oleh Anarm.net
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random )
Hadiah dari Ciklaili.com dan PapaMifz.com
  • Wang tunai RM 100 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random )
Untuk artikle di blog korang , kenalkan blog korang dengan bercerita, konsep, jenis blog, dah bekerluarga atau belum , ada anak berapa orang dan umur anak, jika boleh dedahkan UV / PV blog anda. Ada sesuatu yang saya ingin buat dengan data ini. Memperkenalkan blog anda pada adsvertiser contohnya (selalu adsvertiser tanya saya tentang blogger yang berpotensi tetapi saya tak tau statistik blog kawan-kawan, tak kenal sepenuhnya .. )
Apa yang anda rasa?
Menariknya dengan hadiah yang ditawarkan? Anda Tertarik dengan kata-kata cinta dalam artikel ini? Segmen ini akan memberi pulangan yang menguntungkan pada anda? Anda rasa sungguh teruja untuk menyertai segmen ini? Anda rasa anda akan MENANG segmen ini?
Jadi, tunggu apa lagi?

JOM ramai-ramai memeriahkan lagi segmen anjuran rakan blogger demi kebaikan untuk mendapat manfaat bersama. Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan segmen ini, korang semua boleh la melayari halaman tersebut dengan mengklik bahagian ini.

Tarikh tutup untuk korang menghantar artikel korang adalah pada 24 Disember 2012 jam 11.59 p.m.

52 thoughts on “Segmen Review Sesama Blogger by Puanbee.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge