68 thoughts on “Segmen – Saya Mahu Ditegur

  1. zuan

    blog ni antara blog regular den visit.. den suka theme sempoi blog ni, ringan n senang load. dari segi navigasi pun senang. header blog ni pun nice, sangat kena dengan theme dan niche blog ni 🙂 cuma den cadangkan letak search button atas iklan saufi karim 🙂
    zuan recently posted..Uncle Zuan BlogMy Profile

    Reply
  2. khairul asrol

    hurmm first impression memang terbaik blog ni. kemas, thesis lagi. memang senang. pernah jugak check artikel blog ni dengan keyword kat google, sebagian besarnya berada kat page pertama google. tahniah! SEO kira terbaik dah tu. bab design aku rasa dah kemas dah. tade yang perlu diperbaiki lagi. tapi kalau sampai dua tiga tahun wajah same je kurang menarik la kann. ubah2 color pun dah okayy.
    khairul asrol recently posted..Adakah Mohon Adsense Munggunakan Bahasa Melayu Mustahil?My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..terima kasih bro atas komen yang diberikan..insyaAllah..nanti saya pilih color mana yang sesuai di hati ni..emm saya ingtkan orang tak jemu bila color sama sepanjang tahun..haha

      Reply
  3. keyword research

    The problem is there in the core keyword research process.
    For example, if your website focuses on earning money through Google Ad sense, you will
    surely prefer to target phrases that will bring you more money.
    You want to take each keyword you find and write them down on a piece of paper.
    keyword research recently posted..keyword researchMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..emm masih sayang lagi sebenarnya nak buang header ni..nak gantikan dengan yang lain..sebab header ni macam memberi kesan yang mendalam dalam hidup saya..hehe..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Ohhh ye ke?ok bro..saya akan take note komen bro ni..insyaAllah..saya akan cuba publishkan artikel setiap hari dan saya tahu sekarang ni saya belum mampu nak tetapkan masa mana artikel bakal saya keluarkan..kadang-kadang tu ada malam..ada pagi..ada petang..ada tengahari..haha..tak tersusun dan ini mungkin menjejaskan emosi para pembaca..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge