Segment Blog Review by Syukurnya Sihat.Com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni, aku agak sibuk sikit. Sampaikan tak ada masa nak luangkan bersama blog Pondok Kecil. Nak jenguk blog korang lagi la. Tak sempat. Pagi tadi jer yang aku sempat. Tu pun dalam masa setengah jam.

Segmen Blog Review By Syukurnya Sihat.ComJadi, dalam masa aku duk blogwalking tu, aku tertarik dengan artikel rakan blogger ni. Blog sepasang suami isteri. Artikel yang bertajuk Segment Blog Review by Syukurnya Sihat. Com telah memaksa aku untuk turut sama menyertainya.

Entah la. Macam seronok pula kalau sertai segmen blog review ni. Dah lama sangat blog aku sunyi daripada sebarang contest berunsurkan review blog macam ni. Jadi, dikesempatan yang ada ni, aku cuba untuk menempatkan blog aku dalam top 5 blogger yang bertuah.

Nampak gayanya nak kena pujuk Encik random dot com la. Biar blog Pondok Kecil tersenarai dalam Top 5 Blogger yang bertuah itu. Ditambah pula syarat yang sangat menyenangkan. Apa syaratnya?

  1. Follow blog dan twitter serta “LIKE” Fanpage syukurnya sihat, Tambah “Add” Google+ Huda & Faizal.
  2. Buat satu entry bertajuk Segment Blog Review by Syukurnya Sihat.Com
  3. Letak banner dan link kan ke entry segmen blog review.
  4. Tinggalkan URL entri ke dalam ruangan komen.
  5. Top 5 blogger akan dipilih melalui Khidmat En. Random.org.
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 20 November- 27 November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

Senang bukan?

Jadi, apa tunggu lagi. Masa ni lah kalau korang nak promosikan blog korang tu. Dan masa ni la berkemungkinan besar korang akan menerima traffic percuma daripada blog Syukurnya Sihat tersebut.

Ok. Aku join segmen ni atas satu sebab aje.

  1. Sebabnya biarlah rahsia….

Haha. Aku tak nak sembang panjang hari ni. Aku nak sambung buat kerja yang belum selesai lagi ni. Kalau korang nak join gak, sila klik banner dibawah ni.

Segmen Blog Review By Syukurnya Sihat.Com
Klik banner untuk menyertainya…

Kepada yang tak berminat tu, sila jangan ambik hati yer. Dan aku harap korang menyesal sebab tidak menyertainya. Haha. Jahatkah aku???

p/s : Selamat membaca dan semoga terhibur hendaknya.

25 thoughts on “Segment Blog Review by Syukurnya Sihat.Com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *