Banner

Sepanyol Dah Menang

by hafizul on July 2, 2012

in Contest

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Entri ringkas jer hari ni. Sebab aku nak kongsi perasaan aku yang happy giler ni. Hehe. Aku tak tahu yang jangkaan aku betul. Sepanyol menang Euro. Sekaligus aku dapat hadiah yang dianjurkan oleh penganjur contest. Wahh macam ni yer perasaan bila dah memenangi sesuatu contest.

Sumber : Blog Denaihati

Contest Abang Ensem, Pondok Kecil tak de rezeki dah. Maklum la semasa entri tu ditulis, aku tak berapa mengenali lagi Abang Ensem. Just tulis ikut penceritaan rakan blogger jer. Contest Eyriqazz Vs Denaihati masih berjuang lagi. Hehe. Eeee memang heppy giler arr rasa. Disebabkan aku tak tengok bola pagi td, jam 6.30 pagi, aku sms kawan aku. Dia kata Sepanyol menang 4-0. Tuhan jer yang tahu macam mana perasaan aku waktu tu.

Ramalanku benar belaka. Hehe. Aku cuma mahukan hadiah yang ditawarkan sahaja. Sebab sangat menarik. Nak tgok apa hadiah dia??Jom klik link di sini. Kawan aku kata Fernando Torres dapat kasut emas. Betul ke???

Sumber : Google

Emm tak cukup lagi dengan cerita aku ni? Jom sama-sama baca di sini. Menarik sangat. Hehe.

p/s : Best sertai contest ni. Terbaik!!!

{ 29 comments… read them below or add one }

sweetkurma July 2, 2012 at 10:17 am

wahhhh tahniah tahniah tahniah…. sekali sekala bagi menang ok gak kan….
sweetkurma recently posted..menjamu selera di muara sungai duyung melakaMy Profile

Reply

hafizul July 2, 2012 at 11:47 am

Hehe..terima kasih kak ct..rezki pondok kecil kot..hehe

Reply

hafizmd July 2, 2012 at 3:56 pm

Tahniah bro.

Mmg torres menang golden boot tu.
hafizmd recently posted..Euro dah habis, mengantuk lagi ke?My Profile

Reply

hafizul July 2, 2012 at 4:49 pm

Hehe..terima kasih bro….

Reply

Manan Qayyim July 2, 2012 at 11:32 am

tahniah…
Manan Qayyim recently posted..Tips Menjadi Manusia Serba BolehMy Profile

Reply

hafizul July 2, 2012 at 11:43 am

Hehe..terima kasih en manan…

Reply

daddydee July 2, 2012 at 12:54 pm

tahniah tuan…
daddydee recently posted..MasterChef Celebriti : Celebriti Ke-10 TerkeluarMy Profile

Reply

hafizul July 2, 2012 at 2:26 pm

Terima kasih..hehe

Reply

budak felda July 2, 2012 at 2:53 pm

aduhai italy kalah…:(
budak felda recently posted..JJCM : Sepetang @Tutti FruttiMy Profile

Reply

hafizul July 2, 2012 at 3:33 pm

Hahaha..tak pe..kalau penganjur sudi buat lagi,tunggu next euro pulak..hehe

Reply

hafizmd July 2, 2012 at 3:57 pm

Tunggu piala dunia pulaklah…. =)
hafizmd recently posted..Euro dah habis, mengantuk lagi ke?My Profile

Reply

hafizul July 2, 2012 at 4:50 pm

Ooo piala dunia bila??hehe…tapi tak sehebat euro kan???

Reply

budak felda July 2, 2012 at 6:46 pm

apa plak world cup lagi la hebat bro..;)
budak felda recently posted..JJCM : Sepetang @Tutti FruttiMy Profile

Reply

hafizul July 4, 2012 at 12:11 am

opsss sory…aku memang kurang mengikuti bola sepak ni..hahahaha

Reply

budak felda July 2, 2012 at 6:47 pm

memang kena tunggu next euro la plak hehe
budak felda recently posted..JJCM : Sepetang @Tutti FruttiMy Profile

Reply

hafizul July 4, 2012 at 12:11 am

hehe…harap lepas ni diorang akan main awl la..jam 8 malam tak pe doh..hehe

Reply

budak felda July 4, 2012 at 3:07 pm

tgk negara mana plak yg jadi host, kalau nak pkl 8 mlm kena malaysia jadi host laa…( malaysia euro ker ? ) hehe
budak felda recently posted..Wordless Wednesday : Balotelli Oh BalotelliMy Profile

Reply

hafizul July 5, 2012 at 11:50 am

opssss….haha..bila la malaysia nak jadi tuan rumah untuk euro kan???

Reply

budak felda July 5, 2012 at 11:55 am

kih kih kih..lama lagi tuuu..hehehe
budak felda recently posted..Ranking Malaysia Jatuh LagiMy Profile

Reply

Denaihati July 2, 2012 at 4:18 pm

tahniah untuk sepanyol dan sekali lagi untuk bro.
Denaihati recently posted..Sepanyol Juara Euro 2012My Profile

Reply

hafizul July 2, 2012 at 4:52 pm

Terima kasih denaihati….yeahhhh sokong hidup untuk memberi…

Reply

Din July 2, 2012 at 8:43 pm

Yahoo.. spain juara..
memang terbaik ah!
Din recently posted..(Euro 2012) Spain Juara, Italy Kalah… HahahaMy Profile

Reply

hafizul July 4, 2012 at 12:09 am

hahaha..suka ngat dia…nak kata nasib pun, memang corak permainan spain menarikkan..

Reply

titan July 2, 2012 at 9:54 pm

tahniah..korang memang terer la. hehe..
titan recently posted..Amri Yahyah vs Mario BalotelliMy Profile

Reply

Azydy July 2, 2012 at 10:27 pm

haha samala kita ..pasukan pilihan spain..
Azydy recently posted..Sepanyol Juara Euro 2012My Profile

Reply

hafizul July 4, 2012 at 12:08 am

ya…takdir memihak kepada kita..tempiasnya, blog yang dapat nama..hehe

Reply

cik tom July 3, 2012 at 7:25 pm

tahniah spain n hafizul!
cik tom recently posted..Perfume Online Malaysia Terbaik di Perfume PantryMy Profile

Reply

Jebeng Otai™ July 3, 2012 at 10:00 pm

tahniah utk spain..x tau napa italy mcm tersaiko..hehe
Jebeng Otai™ recently posted..Eyriqazz vs Denaihati : Duplicate ContentMy Profile

Reply

hafizul July 4, 2012 at 12:04 am

Maybe itali tertekan kot. Maklum la kepenatan masih terasa..hehe

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: