Suasana Meriah Di Pondok Kecil

Salam 1Malaysia. Sejak rumah baru siap di beli beberapa hari lepas, mood aku untuk berkarya makin memuncak. Dan aku harap mood sebegini terus kekal sampai bila-bila. Banyak lagi impian yang aku nak kejar. Di pondok kecil ni la tempat aku bermula. InsyaAllah permulaan ni, permulaan yang akan membawa 1001 kenangan. Mungkin pengisiannya kenangan manis. Mungkin juga kenangan pahit. Semua itu lumrah hidup. Nak kesah buat apa kan. Hehe.

Sekarang masa free aku terhad sangat. Sejak adanya pondok kecil ni, banyak masa aku habiskan dalam pondok ni. Pantang ada masa luang, pondok ni la yang jadi mangsa. Haha. Maklumla menda baru kan. Mestila excited nak blaja. Mereka yang dah lama bertapak dalam dunia blogging ni, mesti pernah rasa macam aku rasa. Kan?

Terima kasih aku ucapkan kepada tuan punya blog anarm.net. Sebab tolong settle kan masalah aku. Kalau nak tunggu aku settle sendiri, malam ni belum tentu siap lagi. Mujur jugak dapat kenalan yang berpengalaman ni. Walaupun tak pernah bersua, tapi kita mesra di ruangan maya. Cheewahhh. Haha.

Dengan bantuan anarm juga, aku berjaya dapatkan key Akismet. Dammm.

Akhirnya plugin waktu solat telah berjaya di install dalam pondok kecil ni. Jom lawat laman denaihati jika korang berminat untuk mendapatkan plugin ini. Hehe.

p/s : Stop sini dulu. Nak explore wordpress ni nak cari setting untuk letakkan logo pondok kecil di ruangan Tab.

8 thoughts on “Suasana Meriah Di Pondok Kecil

        1. hafizul Post author

          Tak ada la..theme ni kot..dah cari tapi tak jumpa..emm nak isntall thema lain, lambt sikit. haiya..memang tak menarik pun page entri tak de sidebar..huhu

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge