54 thoughts on “Sukanya Korang Pagerank Blog Naik

  1. Anuar

    Jatuh dan bangun PR sesebuah blog itu adat biasa… Ramaai blogger yang telah mengalaminya… Walauapapun yang berlaku kita jangan berputus asa.. In Shaa Allah ada imbuhan setimpal di atas usaha yang kita lakukan…

    Syukur Alhamdulillah.. PR blog saya masih kekal PR2.. Harapan untuk naik ke PR3 nampaknya tidak kesampaian.. Takper terus mencuba… Manalah tahu ada rezeki lain kali…
    Anuar recently posted..Emas Terpakai Untuk Dijual 2012My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Wahhh sukanya saya membaca komen ni bro..nampaknya bro masih dalam golongan mereka yang bertuah la..haha..emm sama-sama lah kita cuba naikkan pr blog ekk..saya ni pun frust sangat2 dah ni..hahaha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..emm PR1 untuk satu blog tu kan..yang lain ok lagi tu..hehe..emm saya kena buat backlink banyak2 lagi lepas ni..jagalah PR lepas ni saya nak naikkan..hehehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahahaha..insyaAllah boleh kot..cuba dulu kan..tak cuba tak tahu..emm kalau buat muka sposen jer bila isteri suruh itu suruh ini boleh tak???hahaha..

      Reply
  2. yusriyusoff

    Bagi saya kalau blog kita dikunjungi berpuluh-puluh ribu pengunjung sehari. Itu pun sudah memadai bro berbanding dengan nilai PR. Pada pendapat saya PR ni lebih kepada jumlah backlink yang diterima dan kualiti penulisan sesebuah blog tersebut. Mungkin bro kena tingkatkan jumlah backlink dan buat centent yang lebih berkualiti daripada yang sebelum ni supaya nilai PR dapat ditingkatkan dari semasa ke semasa.

    Reply
    1. hafizul Post author

      Yup..saya dah take note akan hal ni..terima kasih bro sebab sudi berikan pandangan yang berkualiti ni..emm pengunjung memang tidak dinafikan..ia lebih berharga dari PR..hehe

      Reply
  3. Pingback: Tips Untuk Semangat Dalam Blogging - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge