Susah Nak Dapat Idea Menulis Blog – Betul Ke???

52 thoughts on “Susah Nak Dapat Idea Menulis Blog – Betul Ke???

    1. hafizul Post author

      Haha..tu lah..kena tulis dan draf kat kertas dulu..saya pun pernah gak jadi lagu ni..bila duk depan komp, jenuh nak fikir idea tadi..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..saya pun pernah gak jadi lagu ni..kadang2 rasa macam tak best je artikel tu..rasa macam tak ada orang nak baca jer artikel tu..haha..entah la..

      Reply
    1. hafizul Post author

      EMm bagus la kalau macam tu..sekarang, tumpukan pada yang penting dulu..yang leh bagi pulangan hasil yang menguntungkan…teringin nak ada biz online macam annisa..tapi tu la..komitmen dan semangat tu kurang aje..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..betul tu bro..bila balik kerja memang susah nak fikir idea…badan penat sekian hal dah..mata pulak macam nak tertutup aje bila hadap blog..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge