Tag Archives: 10 entri terbaik denaihati

Giveaway Untuk Semua by Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama kali sepanjang tahun 2012 pondok kecil akan mengadakan giveaway pertama sempena dengan demam contest SEO yang sedang hangat berlangsung sekarang ini.

giveaway Continue reading

Blog Popular

Assalamualaikum dan Salam Sejahatera.

Siapa tak gila glamour? Sila angkat tangan. Haha. Siapa tak gembira ada blog popular? Melihat kepada kemajuan blog terkenal, sedikit sebanyak memberi kesan yang positif dalam jiwa aku. Mahukan perubahan yang ketara berhubung sesuatu perkara amat merumitkan. Namun hakikat yang terpaksa aku terima adalah, blog pondok kecil memang tak popular. Haha. Tapi, ada ku kesah? Tak ada kan? Ya aku tahu entri dalam pondok kecil ni tak sehebat entri dalam blog Denaihati dan Fatin Liyana. Amat sukar untuk aku puaskan hati korang semua. Ada yang suka masam, ada yang suka manis. Aku tak mampu nak sediakan satu hidangan yang punyai kesempurnaan kesemua deria rasa korang tu.

Blog popular yang aku tuliskan ni adalah untuk menyertai contest rakan blogger, coretan Anuar dot com. Walaupun aku tahu teknik SEO pondok kecil masih tak matang lagi, namun itu semua bukan halangan. Akan aku tempis kata-kata, jauh panggan dari bara. Haha. Kemenangan untuk sesuatu pertandingan bukan objektfi utama aku. Tapi sebaliknya ingin memperluaskan lagi halaman pondok kecil ke serata dunia dan ke seluruh pelusuk dunia disamping mencari kenalan baru.

Continue reading

10 entri terbaik Denaihati

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

10 entri terbaik Denaihati. Siap sudah aku update Pondok Kecil ni dengan entri yang bertajuk Almari Sangkut Baju. Macam biasa apabila setiap entri yang dah siap di siarkan (publish) dalam pondok kecil, aku akan klik setiap icon perkongsian yang terdapat pada akhir entri. Butang Google plus, butang Tweet, dan butang Facebook.

Selepas aku menyiarkan entri aku dalam Facebook Denaihati Network, aku terpandang satu coretan kata ni. Amat menarik dan tangan aku pantas jer klik pada link yang diberikan. Coretan kata itu bagaikan satu persoalan yang memaksa aku untuk mencari jawapannya.

iphone 5 gadjet impian Continue reading