Tag Archives: 2012 tahunku yang kacak

Betul-Betul Tak Ada Mood

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sejak dua menjak ni, aku rasa dah lain sangat. Komitmen untuk terus setia bersama blog-blog tersayang semakin hari semakin menipis. Entah la. Tidak pasti bagaimana semua ini terjadi. Kadang-kala ia hadir tanpa ada permulaannya.

fikiran-bercelaru

Continue reading

Giveaway Untuk Semua by Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama kali sepanjang tahun 2012 pondok kecil akan mengadakan giveaway pertama sempena dengan demam contest SEO yang sedang hangat berlangsung sekarang ini.

giveaway Continue reading

Menang Giveaway Dari Blog Popular

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah rezeki pondok kecil dapat hadiah dari blog popular, hatiputera.com. Pertama sekali aku nak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menganjurkan giveaway yang menarik macam ni. Tahniah juga diucapkan kerana beliau dengan jayanya berjaya melancarkan giveaway yang mendapat sambutan hangat. InsyaAllah ada rezeki lebih, pondok kecil pun ingin juga membuat contest untuk meraikan sokongan rakan blogger sekalian. Apa beza contest dengan giveaway yer?

Menang giveaway dari blog popular

Kredit : Laman Murai

Continue reading

Indahnya Alam Maya Dan Media Sosial

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Indahnya alam maya dan media sosial merupakan satu tajuk yang dipilih khas untuk dimuatkan di halaman pondok kecil. Bersempena dengan contest yang sedang hangat berlangsung iaitu contest iphone 5 Gadget Impian, blog popular dan 2012 tahunku yang kacak, maka terhasilnya artikel ini. Sepertimana yang korang semua maklum, media sosial memainkan peranan penting dalam memajukan sesuatu produk, perkongsian ilmu dan sebagainya lagi. Kata pujangga, maklumat kini semuanya dihujung jari. Aku sokong dengan kata-kata itu kerana hanya melayari internet, banyak perkara yang kita ketahui. Tak kiralah teknik SEO, kisah malam pertama, bahana tidak menutup aurat dan segala macam lagi perkara yang boleh kita pelajari.

alam maya dan media sosial Continue reading