Tag Archives: anak isteri

Akhirnya Siap Juga

Assalamuaalaikum dan Salam Sejahtera.

Seminggu adalah satu tempoh masa yang lama dalam menyiapkan satu kerja yang senang dan ringkas. Maklumla kan, tanggungjawab yang perlu diutamakan, terpaksala diutamakan dahulu. Kerja ni terpaksa la buat time free-free. Hari cuti pun sibuk dengan anak, dengan family, dengan mak dan ayah. Hari kerja jangan diharapla nak siapkn benda ni. Lagi la tak ada masa.

Hehe. Korang nak tengok ke apa yang aku buat selama seminggu ni?

Korang boleh klik disini. Syukur Alhamdulillah akhirnya siap juga kerja ni. Kerja yang sudah lama aku ingin lakukan.

p/s : Harap korang suka. Hehe