Tag Archives: babu comel

Baby Pintar

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

First sekali aku nak cakap, aku teramat penat hari ni. Dalam mengejar impian, istilah penat tidak pernah menjadi batu penghalang. Malah menjadi pengukur untuk aku terus kukuh bertapak bersama impian aku. Hidup ini ntah bila penghujungnya. Hari ni atau pun esok, mana kita tahu kan. Namun apa-apa pun, kita hendaklah sentiasa get ready.

Aku sebenarnya nak frame kan gambar-gambar ni je dalam pondok kecil. Nanti senang korang nak buat tesis @ kajian. Lagipun, aku mana tahu kan kot-kot ada antara kita semua yang nak rewind balik kenangan lalu bersama si dia. Kalau simpan dalam ni mudah nak cari. Just klik-klik jer, terus jumpa. Haha.

Alahai... Manjanya

Gambar baby ni aku jumpa dalam komputer aku. Nak mencari gambar lain, jumpa gamba lain. Haha. Senyum jer aku tengok gambar ni. Teringat masa dulu. Pernah la sekali tu masa baby ni tengah hisap susu, aku pi tarik botol dia. Apa lagi, terus terkam kat muka aku. Fuhh nasib baik aku terrer juga dalam bab mempertahankan diri. Kalau tak, kena cium free-free la jawabnya. Hehe.

Nampak skema tapi ganas

Lama dah aku tak pergi melawat baby ni. Sebab tuan baby ni kerja jauh dari kampung. Ntah ada lagi ke tidak baby ni. Maybe dah besar kot. Tak pun dah pandai memetik buah kelapa atau panda rukah woh nyo. Haha.

p/s : Baby Pintar macam tak kena jer kan. Kalau Baby Cute, rasa ok sikit. Emm apa-apa je la. Asalkan bahagia. Layan jer….