Tag Archives: belajar menjahit baju kurung

belajar menjahit baju kurung dengan panduan yang betul amatlah digalakkan.

Pendapatan ke-26 Panduan Menjahit Baju

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Pendapatan ke-26 Panduan Menjahit Baju telah pun berjaya diperolehi. Untuk bulan Jun 2015 yang sangat ohsem. Bulan lepas rasanya ada juga komisen yang berjaya diterima.

pendapatan ke 26 panduan menjahit baju

Boleh beli juadah berbuka nanti. Haha..

Continue reading

Dah La Wei Jadi Blogger

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dah la wei jadi blogger!!! Dah la wei jadi blogger!!! Dah la wei jadi blogger!!!

Petang tadi…

Aku dapat satu ayat yang berbunyi sepertimana baris kat atas tu.

dah la wei jadi bloggerGambar : Google Images

Continue reading

Pendapatan Keempat Dari Panduan Menjahit Baju

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Akhirnya berjaya juga mendapat komisen daripada Program Menjahit Baju. Komisen diterima beberapa hari yang lepas sungguh bermakna dalam hidup aku. Lebih bermakna kerana blog-blog aku berjaya menjana pendapatan walaupun nilainya sikit jer. Kalau orang kaya tengok nilai ni, ibarat celah gigi diorang jer. Haha. Itu semua, sikit pun aku tak kesah.

komisen menjahit bajuGambar : Google Image

Continue reading

Pendapatan Ketiga Dari Panduan Menjahit Baju

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Sebenarnya artikel pendapatan ketiga dari Panduan Menjahit Baju dah lama di simpan dalam draf. Masa dan keadaan tidak mengizinkan untuk disiarkan pada minggu lepas. Walaupun dah lama tertangguh, ia tetap nampak elok di laman Pondok Kecil. Ok. Bulan Jun yang lalu, prestasi aku bersama blog Pondok Kecil lebih baik dari bulan Mei yang lepas. Dan apa yang aku harapkan, untuk bulan Julai ni, aku akan berikan lebih prestasi lagi. Agar setiap bulan, akan ada peningkatan. Meningkat dan terus meningkat. InsyaAllah.

pendapatan ketiga dari panduan menjahit baju

Kredit : Panduan Baju Kurung

Continue reading

Pendapatan Kedua Dari Panduan Menjahit Baju

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bulan puasa kian menghampiri kita. Tempiasnya sudah mula dirasai. Promosi pakej berbuka puasa pun sudah merasai kehangatannya. Begitu juga dengan penjual kuih muih sekalian. Ada yang tengah merancang apa yang ingin dilakukan di dalam bulan puasa nanti. Tidak lupa juga pada mereka yang sedang giat mempromosikan produk-produk mereka, selamat melakukan promosi secara berhemah. Sila jangan buat aktiviti SPAM. Nanti kan basi jer kuih muih korang semua. Haha.

pendapatan ketiga dari panduan menjahit baju

Kredit : Wahhh seronoknya belajar menjahit

Continue reading