Tag Archives: blog pondok kecil

Tips Elak Jemu Tulis Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Tipulah kalau aku kata aku tak jemu tulis blog. Dah masuk 3 tahun aku mengadap benda ni. Hari-hari duk tulis artikel. Hari-hari duk hadap benda yang sama. Bukak wordpress Pondok Kecil, masukkan username, masuk password dan klik login.

tips elak jemu tulis blog

WordPress Pondok Kecil

Continue reading

Korang Pula Fikirnya Macam Mana

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni sibuk yang teramat sangat. Siang tadi memang tak sempat nak update blog. Nak login WordPress Pondok Kecil pun tak sempat. Inikan pula nak singgah mengomen di blog rakan blogger. Banyak sudah laman blog yang masuk dalam senarai menunggu.

waiting-list

Ada tak blog kepunyaan korang semua???

Continue reading

Top Komentator November 2014 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bulan November sudah pun berlalu dengan pelbagai kenangan manis dan pahit untuk kita jadikan iktibar bagi menempuh kehidupan dihari seterusnya. Tahun 2014 juga bakal meninggalkan kita dengan seribu satu kenangan manis. Juga kenanangan pahit yang sukar untuk dilupakan.

kenangan pahit dan manis

Sekadar gambar hiasan : Google Images

Continue reading

Top Komentator Jun 2014 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sibuk sungguh bulan Jun ni. Sampaikan tak ada masa nak update blog sendiri. Terabai sakan jadinya. Pun begitu, aku masih lagi riang gembira. Sokongan yang telah korang curahkan di laman blog ini sedikit sebanyak menjadikan aku insan yang paling bahagia. Korang memang suka singgah sini kan? Betul tak? Ataupun aku yang syok sendiri? Haha.

senyuman tidurMasa kecik… Aku pun pernah rasa bahagia macam ni…

Continue reading

Pendapatan Ke 31 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pendapatan ke 31 dari Jobdirumah telah pun masuk hari ni. Alhamdulillah. Syukur ke hadrat ilahi kerana dilimpahkan rezeki yang tidak ternilai harganya. Hehe. Sebenarnya, dah lama aku tak dapat komisen Jobdirumah ni. Akhir sekali yang aku dapat ialah pada awal bulan April yang lalu.

Pendapatan Ke 31 Dari Jobdirumah

Continue reading