Tag Archives: blog review

Top Komen Oktober 2014 – Review Blog Juara

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sekejap jer masa berlalu. Rasanya macam semalam baru siarkan artikel yang bertajuk Top Komentator Oktober 2014 Pondok Kecil. Hari ni dah kena tulis pula artikel yang ada perkaitan dengan tajuk sebelum ni.

review blog juara

Continue reading

Review Blog Perdana Mentari (PM)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Review blog Perdana Menteri,
Blog 1malaysia kepunyaan sendiri,
Bukan niat nak tunjuk berani,
Sekadar pantun syok sendiri.

Tajuk diberi sebagai ilusi,
Menggamit emosi di petang hari,
Ini bukan cerita sensasi,
Cerita panas jauhla sekali.

artikel review blog sempena kontest

Continue reading

Blog Review : 1 Hari 1 Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Entri ringkas dan padat jer ni. Haha. Terbaca entri blog rakan blogger, hatiputera yang bertajuk Blog Review di blog sop.name.my. Asalnya memang aku tak faham apakah yang disertai oleh rakan blogger hatiputera ni. Last2 masuk dekat blog tuan punya pun masih juga tak faham. Baca beberapa komen dan melawat beberapa link blog yang terdapat pada komen blog Sop, baru la faham. Aduss..

Untung badan kalau ada orang nak review blog kita kan. Sekurang-kurangnya dapat juga kita perbaiki setiap kelemahan yang terdapat dalam blog kita nanti. Rakan blogger, jom join sekaki. Macam mana nak join?

Caranya senang jer.

1. Buat 1 entry bertajuk “Blog Review di blog sop.name.my

2. Masukkan banner Blog Review: 1 Hari 1 Blog pada entry tersebut

3. Sertakan link entry ini pada banner atau entry

4. Tinggalkan URL entry anda di ruangan komen.