Tag Archives: buat duit dengan blog

Komisen Jobdirumah Bulan Ogos 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Hari ni dapat komisen Jobdirumah hasil daripada mempromosikan panduan kerja Jobdirumah. Tak banyak mana pun. RM25 je kot. Nak buat bekal makan seminggu tak lepas ni.

Komisen jobdirumah

Komisen jobdirumah ogos 2016….

Continue reading

Komisen Jobdirumah Bulan Februari 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah… Kelmarin punya cerita…

Check emel satni, ada berita gembira. Hari-hari aku cek emel. Sebab apa? Sebab nak tengok ada duit blogging masuk ke tak. Walaupun ada ketika jumlahnya hanya RM1. Tetapi aku tetap gembira bagaikan dapat kawin buat kali kedua.

komisen ikr

Alhamdulillah.. Rezeki.. Tenkiu Abang KACAK!!!!

Continue reading

Ini Yang Aku Suka Bila Lama Tak Update Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Aku tak tahu nak sembang apa sebenarnya. Tengok tajuk pun macam merepek aje kan? Maafla…. Aku sekarang tengah malas nak update blog. Tengah malas nak buat kerja online. Tengah malas nak melawat blog korang semua.

Sekadar gambar hiasan...

Sekadar gambar hiasan…

Continue reading

Komisen Kedua Buat Duit Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Komisen kedua buat duit blog telah pun berjaya diperolehi beberapa hari yang lepas. Komisen pertama dibulan Mei 2015. Target untuk hidup senang dengan blog nampaknya tidak kesampaian. Tetapi itu tidak bermakna aku akan berputus asa.

Komisen kedua Buat Duit Blog

Maaf… Maklumat sulit perlu dirahsiakan. Haha.

Continue reading

Komisen Ke-10 &11 Panduan Membuat Putu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Komisen ke 10 dan ke 11 panduan membuat putu telah pun berjaya diperolehi. Sudah lama rasanya tak dapat komisen daripada program Affiliates Putu. Sekarang, kerinduan itu dah terubat sikit. Haha.

komisen ke 10 & 11 panduan membuat putu

Lepas dah bayar domain nihhh. Haha

Continue reading