Tag Archives: buat duit melalui blog

Buat Duit Dengan Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Seronok membaca kisah mereka yang menghadiri seminar majlis buat duit dengan blog. Macam-macam ragam korang yer. Aku tak dapat join seminar tu pun rasa seronok dengan bebelan korang semua di blog, Twitter dan Facebook. Apatah lagi korang semua yang dapat bersua muka dengan barisan panel yang hebat. Dapat bersua muka dan berbual bicara sesama rakan blogger yang selama ini mesra di blog sahaja, kini boleh bermesra di seminar pula. Hehe. Semakin kukuh ukhwah yang dibina selama ini.

buat-duit-dengan-blog

Kredit : Akademi Denaihati

Continue reading