Tag Archives: buat duit online

Komisen Jobdirumah Bulan Ogos 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Hari ni dapat komisen Jobdirumah hasil daripada mempromosikan panduan kerja Jobdirumah. Tak banyak mana pun. RM25 je kot. Nak buat bekal makan seminggu tak lepas ni.

Komisen jobdirumah

Komisen jobdirumah ogos 2016….

Continue reading

Buat Duit USD Dengan Nichify

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Buat Duit USD Dengan Nichify…

Ok. Hari ni aku nak kongsikan dengan korang semua. Satu LOBANG untuk buat duit USD dengan mudah dan ringkas. Maklum aje la. Sekarang ni duit USD dah menjadi sangat mahal jika kita convert ke dalam nilai Ringgit Malaysia.

buat duit usd dengan nichify

Hari ini (20.10.2015) 10.30 a.m…

Continue reading

Susah Ke Buat Duit Online?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni, tetiba jer aku terfikir. Susah ke buat duit online? Sejujurnya, aku kata senang buat duit online. Kalau aku kata susah, mesti korang cakap aku tipu kan? Yer la. Apa boleh buat. Aku kan suka tipu korang semua.

Menci Tauuu...

Menci Tauuu…

Continue reading

Aku Dapat Duit Dan Voucer

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Dalam beberapa hari ni, aku agak tertekan disebabkan oleh masalah gangguan capaian internet di rumah. Talian Celcom Broadband sejak akhir-akhir ni entah kemana menghilang. Asyik-asyik, connection error, try again later dan pelbagai lagi ayat-ayat stress yang terpaksa aku hadapkan. Nak tak nak, setiap malam aku akan cuba termenun di hadapan komputer. Bagaikan menanti bulan jatuh ke riba.

celcom broadbandJangan sampai luka lama berdarah kembali…

Continue reading

Aku Dah Penat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni aku rasa susah.

Hari ni aku rasa tak aman dek suasana dan keadaan kerja seharian.

Hari ni fikiran aku bercelaru sangat. Buat itu tak kena. Buat ini tak kena.

Hari ni aku rasa nak memulakan sesuatu yang baru.

aku dah penat dan ingin buat sesuatu yang baruKredit : Google Images

Continue reading