Tag Archives: buat duit sampingan

Komisen Jobdirumah Bulan Ogos 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Hari ni dapat komisen Jobdirumah hasil daripada mempromosikan panduan kerja Jobdirumah. Tak banyak mana pun. RM25 je kot. Nak buat bekal makan seminggu tak lepas ni.

Komisen jobdirumah

Komisen jobdirumah ogos 2016….

Continue reading

Lubang Pertama Buat Duit Offline

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

” Lubang pertama buat duit offline… “

Mungkin korang pening sekejap bila baca tajuk macam tu. Pening duk fikir lubang mana la kan. Haha. Yang penting, lubang itu bukan lubang sebarangan. Bila korang dah masuk lubang tu, berkemungkinan besar korang tak akan keluar lagi.

Lubang Pertama Buat Duit Offline

Ohhh.. Masuk lubang ni comfirm tak kan naik lagi dah…

Continue reading

Pendapatan Ke 20 Dari Jobdirumah

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera.

Syukur Alhamdulillah.

Kali ni aku harap korang tak kesah ekk kalau aku nak gelak ketawa kejap.

Hahaha. Kahkahkah. Hehehe. Huhuhu. Hihihi.

Ok dah. Alhamdulillah. Syukur yang tidak terhingga ke hadrat Ilahi. Dengan limpah dan kurniaanya ketika ini aku rasa gembira walaupun untuk seketika. Tipulah aku kalau tak gembira kan? Dapat duit dari blog, dengan usaha yang tak seberapa, dapat hasil yang tak pernah dijangka, memang sesuatu yang menyeronokkan.

kucing dan pendapatan ke 20 dari jobdirumahKomisen ke 20 dari Jobdirumah dah dapat.
Jangan masam je, senyum lah sikit… Kredit : Google Images

Continue reading