Tag Archives: bukti bayaran jobdirumah

Pendapatan Ke 32 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Pendapatan ke 32 dari jobdirumah telah pun diperolehi. Bersyukur sangat dengan pemberian dari yang Esa. Bukan selalunya dapat rasa “TUAH” macam ni. Sekali sekala pun mujur sangat dah. InsyaAllah. Masih banyak lagi usaha yang perlu dilakukan demi mengejar “TARGET” yang entah bila akan tercapainya. Tapi, apa yang aku harap, hari esok akan lebih baik dari hari ini.

Pendapatan Ke 32 Dari Jobdirumah

Continue reading

Pendapatan Ke 20 Dari Jobdirumah

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera.

Syukur Alhamdulillah.

Kali ni aku harap korang tak kesah ekk kalau aku nak gelak ketawa kejap.

Hahaha. Kahkahkah. Hehehe. Huhuhu. Hihihi.

Ok dah. Alhamdulillah. Syukur yang tidak terhingga ke hadrat Ilahi. Dengan limpah dan kurniaanya ketika ini aku rasa gembira walaupun untuk seketika. Tipulah aku kalau tak gembira kan? Dapat duit dari blog, dengan usaha yang tak seberapa, dapat hasil yang tak pernah dijangka, memang sesuatu yang menyeronokkan.

kucing dan pendapatan ke 20 dari jobdirumahKomisen ke 20 dari Jobdirumah dah dapat.
Jangan masam je, senyum lah sikit… Kredit : Google Images

Continue reading

Pendapatan Ke 17 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ku sangka panas sampai ke petang rupanya hujan di tengah hari. Tak ku sangka cempedak menjadi nangka. Hehe. Alhamdulillah. Tiada ungkapan yang mampu diluahkan selepas menjana pendapatan ke 17 dari jobdirumah. Walaupun bulan ni baru dua kali masuk komisen dari jobdirumah, namun ia sangatlah berbaloi-baloi. Macam iklan switch to U tu la. Berbaloi-baloi. Hehe. Bagi mereka yang masuk setiap hari komisen dari jobdirumah ni, mungkin dah biasa dengan semua ni.

pendapatan ke 17 dari jobdirumah

Kredit : Google Images

Continue reading