Tag Archives: bukti komisen jobdirumah

Pendapatan Ke 32 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Pendapatan ke 32 dari jobdirumah telah pun diperolehi. Bersyukur sangat dengan pemberian dari yang Esa. Bukan selalunya dapat rasa “TUAH” macam ni. Sekali sekala pun mujur sangat dah. InsyaAllah. Masih banyak lagi usaha yang perlu dilakukan demi mengejar “TARGET” yang entah bila akan tercapainya. Tapi, apa yang aku harap, hari esok akan lebih baik dari hari ini.

Pendapatan Ke 32 Dari Jobdirumah

Continue reading

Pendapatan Ke 29 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Masuk untuk kali kedua bagi Pendapatan Ke 29 Dari Jobdirumah. Bulan Februari, bulan yang agak meriah dengan duit online. Mana taknya. Dah dua komisen Jobdirumah masuk untuk bulan ni. Sebenarnya, masih belum capai apa yang ditarget untuk bulan Februari ni. Dan apa yang aku harapkan, duit dari blog Pondok Kecil akan masuk sepertimana yang aku target kan. Aminnn.

Pendapatan Ke 29 Dari Jobdirumah Continue reading

Pendapatan Ke 25 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pendapatan Ke 25 Dari Jobdirumah. Alhamdulillah, bersyukur kehadrat ilahi. Akhirnya dapat juga mengecapi nikmat kegembiraan. Penghujung bulan Disember yang begitu sweet sekali. Haha. Walaupun komisen Jobdirumah ni masuk sebulan sekali aje, sikit pun aku tak pernah kesah. Janji tiap-tiap bulan masuk. Itu pun dah cukup untuk membuatkan hati aku gembira.

Pendapatan Ke 25 Dari JobdirumahSebulan sekali pun jadilah…

Continue reading

Pendapatan Ke 24 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Rezeki awal bulan yang sungguh kacak. Haha. Walaupun dah lama aku tak dapat berita gembira macam ni, namun aku tetap bersyukur. Ada juga hasilnya. Walaupun perlahan, komisen jobdirumah ni masuk juga ke dalam akaun bank aku. Dapat la aku buat apa yang patut untuk berjaya dalam dunia blogging.

komisen daripada pendapatan ke 24 dari JobdirumahTak ada gambar kucing lagi dah lepas ni…

Continue reading

Apa Yang Saya Belajar Tentang Buat Duit Dengan Blogging

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Blog, perkataan itu telah sebati dengan jiwa aku sebagai seorang penulis blog. Beberapa tahun yang lepas, perkataan ni sangat asing dalam hidup aku. Tahun 2012 adalah tahun yang sangat istimewa kerana aku sendiri tidak menyangka bahawasanya aku akan bergelar seorang blogger. Menceritakan kisah kehidupan seharian yang tak akan basi dan sentiasa menjadi kenang-kenangan yang abadi. Blog, ia bagaikan sebuah diari untuk aku lakarkan apa yang terjadi dalam kehidupan ini. Semoga apa yang aku kongsikan menjadi panduan berguna buat mereka yang memerlukan.

blog buat duit dengan blogCantik tak header kiterrr??? Hehe

Continue reading