Tag Archives: cara buat akaun

Buat Akaun Syarikat Sendiri, Ofkos STRESS GILER

Assalamualikum dan Salam Sejahtera.

Kalau dah tak ada asas buat akaun syarikat, jangan sesekali berangan untuk membuat akaun sendiri. Baik akaun syarikat, akaun keluarga, akaun diri sendiri ataupun apa-apa sahaja akaun yang menggunakan perisian Microsoft Office 2007. Juga tidak terkecuali Perisian Microsoft Access 2007.

Download Panduan Exam Akauntan W41

Stressnya saya….

Continue reading

Belajar Asas Perakaunan Sepantas 5 Hari

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

“Belajar asas perakaunan sepantas 5 hari?”

“Biar betul. Gila ke apa ni? Orang belajar akaun ambik masa bertahun lamanya. Dulu pun aku belajar bidang perakaunan gak. Dua tahun ambik jurusan akaun. Tingkatan 4 dan tingkatan 5. Itu pun result SPM cukup-cukup makan aje. Betul-betul atas pagar.”

Belajar Asas Perakaunan Sepantas 5 Hari

Sekadar gambar hiasan : Google Images

Continue reading