Tag Archives: cara merawat tekanan

Langkah Tangani Stress Dalam Masa 10 Minit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Siapa yang tak pernah alami masalah tekanan? Cer ceritakan apakah tips dan langkah tangani stress sampaikan korang tak pernah alami masalah kemurungan akibat tekanan yang melampau. Nak jugak aku belajar dari korang semua. Hehe. Tekanan merupakan suatu perkara biasa yang harus dialami, ditempuhi dan dilalui oleh setiap manusia. Tekanan mengajar kita untuk hidup lebih matang dalam setiap aspek kehidupan. Kan?

Langkah Tangani Stress Dalam Masa 10 Minit Continue reading

Contest ” Destinasi Percutian Melastik Bintang “

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama kali aku nak ucapkan terima kasih dan tahniah kepada rakan blogger, Melastik Bintang kerana mengadakan contest yang sangat menarik. Mujur lah penaja tak boleh join contest ni. Kalau boleh join, dah lama aku join. Dan tempat yang akan aku cadangkan adalah La Hot Spring. Haha. Ini kawasan penuh dengan kelapa sawit. Airnya tenang dan sungainya bersih. Kanak-kanak nak mandi manda pun tak perlu bimbang. Air cetek dan sesuai untuk kanak-kanak. Manakala air panasnya pula terbahagi kepada dua. Panas-panas suam dan panas-panas sangat. Tak perlu bimbang kerana air panas La Hot Spring setakat ni tak ada lagi manusia yang melecur.

destinasi percutian

Bila anak gembira, kita seronok. Bila seronok, tekanan pun hilang.

Continue reading