Tag Archives: cerita kosong

Your Payment Is Being Process

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ok. Apa maknanya Your Payment Is Being Process???

Yang tersurat…

Ini merupakan prosedur biasa untuk makluman bahawasanya proses bayaran kerja sedang dilakukan. Hari ini, esok ataupun lusa berkemungkinan besar kita akan mendapatkan ganjaran untuk kerja tersebut.

Payment Job...

Payment Job…

Continue reading

Tanggungjawab Abang Kat Ayang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Haha. Gelak lu kejap…

“Abang…. Apa tanggungjawab abang kat ayang ekk kalau abang buat ayang cenggini merananya???”

Pernyataan tu memang selalu sangat kita dengar kan. Selalu sangat bermain di sekeliling kita. Hakikatnya, bila dah isteri keluar kenyataan berbentuk soalan macam tu, mesti ada yang tak kena dengan perangai suaminya. Sampai merana sakan jadinya.

Tanggungjawab Abang Kat Ayang

Sekadar gambar hiasan. Pilih aje yang mana berkenan…

Continue reading

5 Tips Melampau Untuk Isteri Disayangi Suami

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Haha. Kebetulan hari ni ada masa free sikit. Duk termenun tadi, tetiba ada idea datang tentang 5 tips melampau untuk isteri disayangi suami. Tips ini mungkin berguna bagi untuk isteri yang dahagakan kasih sayang seorang suami. Juga untuk isteri yang rasa dirinya terpinggir jauh daripada belaian manja seorang suami yang tercinta.

5 Tips KEJI Untuk Isteri Disayangi Suami

Melampau lahhh sangatttt…

Continue reading

Ayah… Adik Sayang Ayahhh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

“Ayah… Adik sayang ayahhh…”

“Sayang ayah sangat-sangat… Adik nak tidur peluk ayahhh kuat-kuat….”

“Adikkk tak nak ayah pergi jauh lagiiii….”

Usah merenung orang yang jauh....

Usah merenung orang yang jauh….Sekadar gambar hiasan – Google Images

Continue reading

Operator Insurans Yang Sporting

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ini cerita kelmarin punya.

Tapi confirm. Tak basi lagi dan boleh dibaca tanpa ada rasa was-was. Juga tidak mengakibatkan muntah-muntah dan cirit birit. Haha. Korang mungkin pernah alami situasi sebagaimana yang akan korang baca nanti. Apa yang aku kongsikan ni, sekadar perkongsian kosong sahaja. Tak lebih dan tak kurang. Ya. Sekadar perkongsian kosong semata-mata.

operator insurans yang sporting

Sekadar gambar hiasan : Google Images

Continue reading