Tag Archives: contest

Kagum Betul Aku Dengan Blogger Ni

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

“Kagum betul gua dengan lu…”
“Itu kagum kepunyaan aku diberikan pada kamu…”
“Perghhh. Gila kagum aku dengan kau ni…”

Haha. “KAGUM”. Ok. Hari ni aku nak cerita bab ‘KAGUM’. Korang pernah alami rasa kagum tak? Kagum dari bahasa yang aku fahami ialah bangga dengan orang lain. Teruja dengan pencapaian yang telah dicapai oleh orang lain. Sedangkan diri entah bila akan mencapai sebagaimana yang mereka capaikan itu.

Kagum Betul Aku Dengan Blogger Ni

Kagum…

Continue reading

Muslim Niaga Online : Platform Dropship Produk Islamik

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Muslim Niaga Online : Platform Dropship Produk Islamik No.1 Malaysia merupakan sebuah laman yang membantu peniaga memiliki laman web kedai online sendiri. Peredaran zaman teknologi semakin canggih dan pesat membangun. Memiliki laman web jualan ataupun kedai online sendiri sememangnya telah menjadi satu keperluan yang WAJIB dipenuhi oleh mereka yang bergelar PENIAGA.

muslim niaga online

Continue reading

Aku Bukan Promoter

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Aku bukan promoter tajuk diberi,
Hasil nukilan diri sendiri,
Menarik ke tak, aku tak peduli,
Janji korang semua terhibur hati.

Serangkap pantun di jadikan bicara,
Aku ciptakan untuk tatapan rakan pembaca,
Walaupun nada dan lirik tak sekata,
Itulah namanya teknik menggoda.

aku bukan promoter

Continue reading

Contests On Mei – You Make Me Happy

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sepanjang tempoh untuk tahun 2013, aku rasa bulan Mei paling rancak sekali contests. Tapi tak tau la korang rasa pulak macam mana. Itu hanyalah pendapat peribadi aku sahaja. Untuk bulan Mei 2013 ni, ada beberapa contests yang sedang berlangsung dan aku sebagai blogger baru tidak mahu melepaskan peluang keemasan ini. Walaupun masa yang ada amat terhad, ia tidak menjejaskan emosi aku untuk mencuba contest anjuran rakan blogger sekalian.

you make me happy

Continue reading

Contest ” Destinasi Percutian Melastik Bintang “

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama kali aku nak ucapkan terima kasih dan tahniah kepada rakan blogger, Melastik Bintang kerana mengadakan contest yang sangat menarik. Mujur lah penaja tak boleh join contest ni. Kalau boleh join, dah lama aku join. Dan tempat yang akan aku cadangkan adalah La Hot Spring. Haha. Ini kawasan penuh dengan kelapa sawit. Airnya tenang dan sungainya bersih. Kanak-kanak nak mandi manda pun tak perlu bimbang. Air cetek dan sesuai untuk kanak-kanak. Manakala air panasnya pula terbahagi kepada dua. Panas-panas suam dan panas-panas sangat. Tak perlu bimbang kerana air panas La Hot Spring setakat ni tak ada lagi manusia yang melecur.

destinasi percutian

Bila anak gembira, kita seronok. Bila seronok, tekanan pun hilang.

Continue reading