Tag Archives: contest seo

Malaysia Best Blog 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ini, 18 Februari 2015 merupakan hari terakhir untuk menyertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015. Alhamdulillah. Sempat juga mencari masa dan ruang untuk menerbitkan artikel yang bernilai tinggi ini. Bukan calang-calang artikel yang boleh dibuat sesuka hati. Dan sesedap rasa. Serta ikut suka hati aku jer nak redah. Haha.

malaysia best blog 2015

Mempersembahkan…

Continue reading

Contest SEO Eridy

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Contest SEO Eridy. Kelmarin dapat berita seorang rakan blogger telah menganjurkan contest SEO yang bertajuk Contest SEO Eridy. Dan hari ni, aku nekad untuk mencari luang masa agar dapat menerbitkan artikel contest sepertimana yang dikehendaki oleh pihak penganjur. Sebenarnya dah lama Pondok Kecil tidak menyertai contest SEO. Rasa rindu pula nak masuk pertandingan yang mana melibatkan kemahiran dalam menawan laman Search Engine Optimization.

misi dalam contest SEO eridyWahhh… Sejak bila aku jadi Renjer ni???

Continue reading

Contest Review Klinik Cinta

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni aku nak kongsikan dengan korang semua berkenaan dengan satu contest yang sedang hangat berlangsung sekarang ni. Contest yang diberi nama Contest Review Klinik Cinta menawarkan hadiah yang sangat lumayan. Hanya dengan menaip sebuah artikel berkenaan dengan penambahbaikan laman Klinik Cinta, anda berpeluang untuk membawa wang tunai bernilai ratusan ringgit Malaysia. Hadiah yang ditawarkan itu mampu dimiliki oleh kita semua.

contest review klinik cinta Continue reading

Program MyKad Smart Shopper

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Program MyKad Smart Shopper adalah suatu perkara baru dalam kehidupan aku sekarang ni. Walaupun hati belum mengenali sepenuhnya kelebihan memiliki MyKad Smart Shopper, namun aku begitu teruja untuk memilikinya. Bukannya rasa teruja itu hadir tanpa kerelaan. Hadirnya secara automatik membuatkan hati ini begitu serius untuk mencari apakah kehebatan yang maksimum yang ada pada Mykad ini. Ok. Dibawah nanti aku akan ceritakan serba sedikit berkenaan dengan kelebihan MyKad Smart Shopper. Sikit sahaja yang akan aku ceritakan ni.

contest SEO Mykad Smart Shopper

Continue reading

Keseronokan Contest SEO Versi Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Contest SEO kembali lagi. Setelah sekian lama Pondok Kecil tidak merasai kenikmatan contest SEO, kini dapatlah merasainya. SEO adalah singkatan kepada Search Engine Optimization. SEO sukar untuk dikuasai. Itu hanyalah daripada pandangan peribadi aku sahaja. Bagi masyarakat blogger yang lain, aku tak pasti pula. Mungkin senang dan mungkin susah. Setelah setahun lebih menceburkan diri dalam dunia blogging, taktik dan teknik SEO masih belum mampu dikuasai dengan sempurna.

contest SEO

Kredit : Google Images

Continue reading