Tag Archives: destinasi pelancongan

Destinasi Honeymoon Impian Kita Semua – Bali

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Percutian bersama insan tercinta selepas mendirikan rumah tangga ataupun lebih dikenali dengan nama berbulan madu telah menjadi impian setiap manusia normal. Perancangan untuk berbulan madu kadang-kala telah dirancang terlebih dahulu. Walaupun tarikh perkahwinan masih belum mendapat kata putus semua pihak, kita selaku pasangan bahagia telah pun mengenal pasti destinasi untuk berbulan madu. Sungguh indah saat diambang perkahwinan.

 detinasi honeymoon impian

Continue reading

Contest ” Destinasi Percutian Melastik Bintang “

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama kali aku nak ucapkan terima kasih dan tahniah kepada rakan blogger, Melastik Bintang kerana mengadakan contest yang sangat menarik. Mujur lah penaja tak boleh join contest ni. Kalau boleh join, dah lama aku join. Dan tempat yang akan aku cadangkan adalah La Hot Spring. Haha. Ini kawasan penuh dengan kelapa sawit. Airnya tenang dan sungainya bersih. Kanak-kanak nak mandi manda pun tak perlu bimbang. Air cetek dan sesuai untuk kanak-kanak. Manakala air panasnya pula terbahagi kepada dua. Panas-panas suam dan panas-panas sangat. Tak perlu bimbang kerana air panas La Hot Spring setakat ni tak ada lagi manusia yang melecur.

destinasi percutian

Bila anak gembira, kita seronok. Bila seronok, tekanan pun hilang.

Continue reading