Tag Archives: destinasi percutian

Contest ” Destinasi Percutian Melastik Bintang “

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama kali aku nak ucapkan terima kasih dan tahniah kepada rakan blogger, Melastik Bintang kerana mengadakan contest yang sangat menarik. Mujur lah penaja tak boleh join contest ni. Kalau boleh join, dah lama aku join. Dan tempat yang akan aku cadangkan adalah La Hot Spring. Haha. Ini kawasan penuh dengan kelapa sawit. Airnya tenang dan sungainya bersih. Kanak-kanak nak mandi manda pun tak perlu bimbang. Air cetek dan sesuai untuk kanak-kanak. Manakala air panasnya pula terbahagi kepada dua. Panas-panas suam dan panas-panas sangat. Tak perlu bimbang kerana air panas La Hot Spring setakat ni tak ada lagi manusia yang melecur.

destinasi percutian

Bila anak gembira, kita seronok. Bila seronok, tekanan pun hilang.

Continue reading