Tag Archives: duit blog

Komisen Jobdirumah Bulan Ogos 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Hari ni dapat komisen Jobdirumah hasil daripada mempromosikan panduan kerja Jobdirumah. Tak banyak mana pun. RM25 je kot. Nak buat bekal makan seminggu tak lepas ni.

Komisen jobdirumah

Komisen jobdirumah ogos 2016….

Continue reading

Ini Yang Aku Suka Bila Lama Tak Update Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Aku tak tahu nak sembang apa sebenarnya. Tengok tajuk pun macam merepek aje kan? Maafla…. Aku sekarang tengah malas nak update blog. Tengah malas nak buat kerja online. Tengah malas nak melawat blog korang semua.

Sekadar gambar hiasan...

Sekadar gambar hiasan…

Continue reading

Pendapatan ke-17 Panduan Menjahit Baju

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Pendapatan ke-17 panduan menjahit baju telah pun berjaya diperolehi. Sekali lagi mendapat khabar yang gembira. Walaupun bukan setiap hari aku rasai kegembiraan ini, aku tetap juga bersyukur. Bersyukur kerana dikurniakan rezeki sedemikian rupa. Komisen dan duit yang diterima boleh disimpan dan digunakan untuk membayar keperluan berkaitan dengan blog.

Pendapatan ke-17 Panduan Menjahit Baju

Alhamdulillah. RM25.. Banyak menda boleh beli…

Continue reading

Gembira Dapat Duit Dari Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Buat duit dari blog tidak mencakupi satu aspek sahaja. Ianya meliputi cabang yang pelbagai dan daripada sumber yang berbeza. Ada blog bersumberkan komisen affiliate semata-mata. Ada blog bersumberkan iklan sahaja. Dan ada juga blog menjana pendapatan daripada pelbagai sumber.

dapat duit dari blog

Sekadar gambar hiasan…

Continue reading