Tag Archives: gadget impian

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

“iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger”

Kalau tidak kerana tajuk itu telah ditetapkan, ingin sahaja aku ubah kepada tajuk yang lebih sentap dan penuh dengan emosinya. Aku ada terfikir beberapa perkara yang harus dilakukan untuk mencapai impian tersebut. Banyak cerita yang aku dengar tentang tips untuk mencapai impian dengan mudah, percuma dan selamat. Antaranya ialah meletakkan signboard di kawasan sekitar yang menjadi laluan utama kita seharian.

iPhone 5s gajet impian setiap blogger

Continue reading

Wordless Wednesday #37 – Program Asyura Pulak Dah

Program Asyura Di Kala Contest iPhone 5 Gadget Impian

Jangan Jeles Yer. Haha.

p/s : Sokonglah Pondok Kecil dalam contest iphone 5 gadget impian, blog popular dan 2012 tahunku yang kacak dengan mengklik pada butang media yang ada di setiap artikel tersebut. Malam ni baru nak pukul sampai lumat untuk meraih undi dan nak mengundi sesiapa yang dah undi pondok kecil. Harap korang semua bersabar dengan undian pondok kecil tu yer. Im So Busy One Day & Two Day. Maknanya saya sangat sibuk sehari dua ni. Hehe. Terima kasih.

Selsema Semasa Contest iPhone 5 Gadget Impian

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Haru biru hidup aku sehari dua ni dek terkena selsema. Terkena pula semasa contest iphone 5 gadget impian sedang hangat berlangsung. Sebenarnya selsema yang dialami tak ada la teruk sangat. Tapi disebabkan oleh ketidakselesaan pada hidung, aktiviti blogging terganggu seketika. Nak fikirkan idea rasa terganggu jer. Duk main sok sek-sok sek. Bernafas pun macam tak lepas je. Untung juga selsema ni, boleh merehatkan badan sikit. Walaupun hakikat sebenar, di musim yang hangat dengan contest SEO ni, memang tak sesuai untuk aku terkena selsema ni. Entah ada harapan ke tidak untuk mengejar keyword tu. Masa yang ada tak sampai sebulan jer lagi.

Tak… Aku bukan minta simpati pihak penganjur, tapi luahan ikhlas dari pesakit hidung berair. Hehe.

Selsema Semasa Contest iPhone 5 Gadget Impian

Source : Google

Tidak mengapa kerana 3 contest SEO yang telah aku join untuk bulan ni. Ada la tu rezeki diantara 3 contest tersebut. Hehe. Untung aku menyertai contest SEO ni. Antara kelebihan yang jelas lagi nyata adalah pada kedudukan kekasih hati, Alexa. Memang cun habis. Hehe. Terima kasih kepada korang semua kerana dengan kehadiran korang semua membuatkan kedudukan Alexa pondok kecil berada di tahap yang baik. Terima kasih daun keladi buat korang semua.

Continue reading

iPhone 5 Gadget Impian

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera.

iPhone 5 Gadget Impian merupakan cabaran untuk contest SEO. Melihat kepada arus perubahan teknologi masa kini, memang begitu pesat ia membangun. Setiap hari pereka dan jurutera teknologi giat memikirkan akan pembaharuan ke atas setiap produk keluaran mereka. Syarikat Apple pula sentiasa mencari pembaharuan untuk memastikan keluaran iphone mereka terus mendapat perhatian pengguna dunia. Bagi aku sendiri sebagai seorang penggemar teknologi komunikasi dan juga perkomputeran, memang aku akui. Terlalu cepat perubahan yang berlaku sehinggakan aku sendiri tidak sempat untuk mengikuti segala perkembangannya.

Iphone 5 Gadget Impian

Kredit : denaihati.com

Continue reading